Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Vardagsrum med öppen planlösning i rosa och blått
Måla ett lugnande mönster i olika kulörer

Måla ett lugnande mönster med Nordsjö Årets kulör

Studio-paletten är subtil, inspirerande och glad och skapar ett utrymme där du kan ladda batterierna, känna dig inspirerad och undfly vardagen. Dess toner av ljusa rosa, röda och orange nyanser fungerar perfekt tillsammans friskheten hos Nordsjö Årets färg 2022, Bright Skies™.

Att utnyttja sin kreativitet kan vara energigivande, tröstande och glädjande, och vi behöver alla en plats där vi kan känna oss inspirerade att lyssna på musik, läsa en bok och att drömma. Genom sina mjuka pastellfärger kan Studio-paletten ge den ultimata lugnande bakgrunden: varma nyanser som fungerar perfekt tillsammans med de svala, friska tonerna hos Bright Skies™

Oavsett om du väljer att måla en vägg eller experimentera med någon av våra kreativa målartekniker, så passar dessa kulörer bra tillsammans och kan fräscha upp vilket utrymme som helst i ditt hem – från stora vardagsrum till minsta krypin. 

Ta en titt på våra idéer för hur man kan kombinera Studio-kulörer runt om i huset, och bli inspirerad...

1. Zonindela en sittplats

Blå vägg och tak i vardagsrum med beige väggar

Att använda en bred färgpanel istället för att måla en fondvägg är ett bra sätt att rama in sitt möblemang. Här fortsätter en remsa i Bright Skies™, Nordsjö Årets färg 2022 upp i taket och ger en omslutande look med en modern, fräsch känsla. Med de återstående väggarna målade i en naturlig neutral ton blir resultatet ljust, luftigt och inspirerande. 

Vilka färger?

Nordsjö taupe twist G0.10.75
Bright Skies™ T0.10.70 COTY22

2. Skapa den ultimata sovrumstillflykten

Pastellfärgat sovrum med målad cirkel på väggen

Kulörerna i Studio-paletten är mjuka, lugnande och aningen glamorösa, och fungerar fantastiskt i ett sovrum. Skapa en bokhörna eller en plats att mysa in sig på i slutet av dagen genom att bryta upp en väggdel med en målad cirkel i en annan kompletterande ton. Ljusrosa och lila, inramat med de luftiga tonerna hos Bright Skies™, skapar ett mjukt färgschema som är både sofistikerat och avkopplande.

Vilka färger?

Soft Versailles WN.02.77
Bright Skies™ T0.10.70 COTY22
Restful Montrouge ZN.02.73

3. Tillför värme i en hall

Väggar i mörkrosa med vy över bord och stolar

Det finns mycket flexibilitet när det gäller att använda Studio-kulörer och Nordsjö Årets färg 2022, Bright Skies™, detta eftersom de fungerar så bra tillsammans. I ett stort utrymme kan du tillföra värme genom en mörkrosa ton mot en ljus ram. Och se till att tänka på hela utrymmet, inte bara ett rum. Om du tillför detaljer i samma kulör i det angränsande utrymmet kommer hela schemat att hänga ihop. 

Vilka färger?

Nordsjö lilac shadow W9.03.68
Bright Skies™ T0.10.70 COTY22
Misty Antibes C4.30.49

4. Skapa ett uttryck med färg

Mångfärgade väggar bakom öppna hyllor

Vilket bättre sätt att tillföra ditt hem kulör och karaktär än med ett lapptäcke av färg bakom öppna hyllor? Koordinerande nyanser från Studio-paletten är perfekta för en livlig bakgrund som är inspirerande och uppfinningsrik. Blanda och matcha färgblock i ett urval av dina favoritnyanser i Studio-paletten tillsammans med ljusa och luftiga Bright Skies™

Vilka färger?

Soft Versailles WN.02.77
Nordsjö pressed petal B7.10.59
Restful Montrouge ZN.02.73
Nordsjö taupe twist G0.10.75
Bright Skies™ T0.10.70 COTY22
Misty Antibes C4.30.49

Hämtar data, vänta...