Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Varma vita toner ger lugna och sofistikerade rum

Skapa en lugn fristad med varma jordnära vita nyanser.

Färgtemperaturen på olika vita nyanser

Tror du att alla vita nyanser ser likadana ut? Om du tittar noga på en vägg som målats i kalla vita nyanser och en vägg målad i varma vita nyanser kommer du att märka många skillnader. Kalla vita nyanser har blå eller gröna undertoner medan varma vita nyanser skiftar i varma toner som rött och gult vilket gör att de passar utmärkt för att göra mörka eller små rum ljusare.

Använd skikt

Vill du använda vitt för att skapa en lugn fristad? Försök att kombinera olika nyanser av varma vita toner, så som ljusa stentoner, mandelvitt och varmt elfenben. Du kan använda en nyans på väggen, en annan för golvet och ytterligare en annan nyans i taket. För en diskret kontrast kan du måla golvsocklar och andra detaljer i kritvitt.

Naturlig skönhet

Dessa varma jordnära vita väggar skapar en perfekt fond för accessoarer med rena linjer och naturliga detaljer så som keramikskålar, stenfärgade vaser och hemtextilier i naturliga fibrer som linne och bomull. Variera strukturen och lägg dem lager på lager för att skapa en vacker och avslappnad känsla.

Hämtar data, vänta...