Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Lena Lidmans signaturkulör Dusky Green

Lenas Dusty Green

Jag har valt en lite dämpad grågrön kulör som jag tycker representerar mig bra då jag använder den typen av kulör rätt ofta hemma. Det är en mild, behaglig kulör som upplevs olika beroende på hur ljuset faller.

Presentation av bloggare

Jag heter Lena Lidman och kommer från Umeå i Sverige. Jag har ett stort intresse av inredning och design, och jag älskar att ha projekt på gång hemma och fota bilder. 
Lenas känsla för stil och inredning har gett henne över 22'000 följare på Instagram, där hon driver instagramkontot @lenalidman85.

Presentation av kulören: Lenas Dusty Green

Jag har valt en dämpad grågrön kulör som jag tycker representerar mig bra då jag använder den typen av kulör rätt ofta hemma. Det är en mild, behaglig kulör som upplevs olika beroende på hur ljuset faller. Jag gillar verkligen jordnära toner som är dova och tror att min kulör kan fungera hemma hos många och passar in i de flesta hem.


Användningsområde:

Vi har själv målat om vårt sovrum med kulören Lenas Dusty Green och den passar perfekt ihop med våra vackra takbjälkar. Kulören ger verkligen rummet ett lyft och ännu mer personlighet utan att vara påträngande.
När jag väljer kulörer hemma, tycker jag det är viktigt att tänka på att det ska vara en röd tråd i inredningen och det gäller i alla rum och material. Själv använder jag mycket beige, grått och lite inslag av grönt. Det är de genomgående kulörerna för alla rum hemma hos oss.

 

Lenas Dusty Green på sovrummet

Läs också Hemma hos Lena Lidman

Vill du läsa mer om att Lenas spännande projekt så kan du följa henne här:
Instagram: @lenalidman85

Hämtar data, vänta...