Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Självrengörande lasyr – Nordsjö One Transparent

Självrengörande lasyr – Nordsjö One Transparent

Nordsjös produktfamilj One utökas med ytterligare en familjemedlem One Transparent. Täckande och självrengörande fasadfärg och snabbtorkande fönsterfärg förenas med en halvmatt lasyr med självrengörande egenskaper - vår bästa laserande fasadlasyr Nordsjö One Transparent.

Vilken lasyr är bäst?

Vår One Transparent lasyr finns i många fina kulörer och är pigmenterad för bästa skydd av din träfasad med en helt genomskinlig yta som gör att träets ådring och struktur framhävs på ett vackert sätt. En annan fördel med lasyr är att den ger ett bra skydd mot väder och vind.

Vilken lasyr är bäst?

Nordsjö One Transparent bygger delvis på samma teknologi som den täckande och självrengörande fasadfärgen och har ett bindemedel som gör ytan hårdare, slätare och smutsavvisande. 

Kulör Scandinavian Forest and Scandinavian Black

Kulör Scandinavian Forest and Scandinavian Black

Självrengörande teknologi – naturen håller huset rent åt dig

Genom att använda en självrengörande lasyr får du också ett enklare underhåll. Det betyder mindre arbete när huset ska rengöras. Du måste fortfarande tvätta huset regelbundet för att få en långvarig skydd och en vacker fasad, men jobbet blir mycket lättare eftersom det mesta redan har tvättats bort av regnet.

Självrengörande teknologi – naturen håller huset rent åt dig

UV-filter som förebygger sprickbildning

ONE Transparent är namnet på lasyren som är vattenavvisande och har ett inbyggt UV-filter som skyddar mot solens skadliga strålar och därmed förebygger sprickbildning i träet. Lasyren är halvmatt och framhäver träets vackra struktur samtidigt som den ger ett bra skydd mot solens UV-strålar, regn och vind.

Kulör Scandinavian Rock

Kulör Scandinavian Rock

Skydd med teknologisk innovation i Norden

Den unika teknologin gör ytan både smutsavvisande och självrengörande – vi vill ju inte ha påväxt på fasaden. Mögel och alger livnär sig på smuts som fastnar på ytan. Med vår självrenande teknologi tar regnet bort den värsta smutsen och det ger mindre eller ingen påväxt. Regnet hjälper till att hålla fasaden ren, men regelbundet underhåll, i form av periodisk tvätt krävs ändå då regnet inte kommer åt överallt.

Läs även: Så här tvättar du husfasaden

Kulör Scandinavian Graphite Grey

Kulör Scandinavian Graphite Grey

Torkar snabbt

One Transparent är en alkydförstärkt akryllasyr som är både luktfri och torkar snabbt. Under optimala förhållanden är ytan dammtorr efter två timmar och kan målas över efter sex timmar.

Kulör Scandinavian Dark Brown

Kulör Scandinavian Dark Brown

Håller kulör och glans under lång tid

Den levereras som standard i en färglös bas (BC) som kan brytas i både ljusa och mörka kulörer. Dessutom kommer den färdigblandad i de 3 bästsäljande kulörerna; Black, Black & Brown och Walnut.

Om man applicerar två lager i system med Tinova Wood Base Oil, så kommer Nordsjö One Transparent att behålla sin kulör och glans i upp till åtta år.

Läs även: Så laserar du din träfasad

Kulör Scandinavian Antique

Kulör Scandinavian Antique

Nordsjö One Transparent

Nordsjö One Transparent utmärkande produktegenskaperna

  • Självrengörande lasyr
  • Teknologisk innovation på den nordiska marknaden
  • Framhäver träets vackra struktur
  • Ger en jämn och vacker kulör
  • Snabbtorkande
  • Halvmatt finish
  • Skyddar mot påväxt av alger och mögel
  • UV-filter som förebygger sprickbildning

Färgkarta för transparenta fasader

Laserande produkter framhäver träets struktur och din fasad behåller ett levande och naturligt uttryck. Utforska våra vackra kulörpaletter – den sobert grå och svarta, den mjuka sand och gråbruna, den mustiga röd- och gulbruna och den blå och gröna med attityd. Se vår nya färgkarta eller välj en kulör under.

Se vår nya färgkarta

Hämtar data, vänta...