Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Kulörinspo: Tant Johannas Gröna

Vill du ha en väggkulör som är neutral men ändå har det där lilla extra? Kolla in Tant Johannas Gröna – en utsökt grågrön kulör som togs fram i samarbete med Johanna Bradford och passar till det mesta.

Neutral grön kulör

Är vitt är för opersonligt, beige för tråkigt och grått för deppigt? Då vill vi tipsa om Tant Johannas Gröna, den perfekta kulören när du letar efter något som livar upp ett rum och ändå passar ihop med de flesta andra kulörer och inredningar.
En lite roligare neutral kulör helt enkelt, skapad i samarbete med bloggaren Johanna Bradford.

Möt Tant Johanna

johannasgrona1
johannasgrona1

Johanna Bradford, även känd som Tant Johanna bor i Göteborg och driver en av Sveriges största bloggar om inredning och livsstil.
Bloggen startades 2009 och innehåller massa inspiration och nyheter med stort inredningsfokus. Men Johanna delar även med sig av det som inspirerar henne, oavsett om det gäller inredning, resor, trädgård, frukostar, mode eller annat fint.

Johanna driver bloggen på heltid men har även uppdrag inom styling och PR på frilansbasis och driver tillsammans med Hanna Stefansson workshops under namnet Frukostfolket.

Matta väggar

johannasgrona2
johannasgrona2

Kulören gör sig extra bra om du väljer färgen Ambiance Xtramatt, här på Johanna Bradfords sovrumsvägg. Den sammetsmatta texturen väggarna får gör att ljuset ger ännu mer liv till kulören. Det blir nästan som att kulören anpassar sig efter tid på dagen och ljuset!

johannasgrona3-2
johannasgrona3-2

Mer om Tant Johanna

tantjohannasgrona
tantjohannasgrona

Namn: Johanna Bradford

Bor: I en lägenhet i centrala Goteborg

Familj: Mannen Adam, sonen Gillis och hunden Hjördis

Jobbar som: Inredare, stylist och PR. Driver även tillsammans med Hanna Stefansson workshops under namnet Frukostfolket.

Blogg: johannabradford.se

Instagram: @johannabradford

Hämtar data, vänta...