Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Kulörinspo: Dark Le Havre

Våga mörka väggar! Det ger rummet karaktär, en dos av elegans och dekadens – och sen är det faktiskt väldigt mysigt också. Kolla in bloggaren och stylisten @annacates vardagsrum som är målat med kulören Dark Le Havre, för inspiration.

"Ljust och fräscht" är standard i svenska hem, och medan det är fint och härligt på alla sätt, så kan det vara kul att våga prova något annorlunda. Vi vill slå ett slag för den intima och lyxiga känslan som mörka väggar kan ge, kolla bara hur snyggt bloggaren och stylisten @annacate har det i sitt vardagsrum målat med Dark Le Havre – en mörk grågrön kulör som känns helt rätt just nu.

@annacate_3
@annacate_3

Det ser nästan ut som en oljemålning av Zorn när ljuset faller in, med de mjuka och typiskt nordiska kulörerna i centrum.

Vi tycker att Dark Le Havre verkligen kommer till sin rätt i väggfärgen Ambiance Xtramatt, den matta ytan ger ljuset ordentligt med spelrum.

@annacate_2
@annacate_2

En annan härlig grej med mörka väggar, och gröntonade Dark Le Havre i synnerhet, är hur de lyfter fram naturmaterial och ljusare detaljer.

@annacate_4
@annacate_4

Tack till Catarina Skoglund, @annacate som låtit oss kika in i hennes hem, vill du se mer så tipsar vi om annacates vackra blogg!

Hämtar data, vänta...