Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Krispigt vitt hos Tilda Bjärsmyr

Bloggaren Tilda Bjärsmyr målade om fasaden på sin charmiga villa med One Super Tech i kulören Base White. Färgen är självrengörande och Svanenmärkt – en perfekt kombo för den som både vill ha ett krispigt vitt hus och kunna lata sig med gott samvete.

Vitt hus? Inga problem.

Ett vitt hus är stilrent och elegant och passar de flesta omgivningar. Ändå drar sig många för att måla vitt av uppenbara skäl: som vi alla någon gång i livet upplevt kan vitt vara en riktig smutsmagnet; oavsett om det är ett par vita jeans, en krispig skjorta eller ett hus det gäller.

Därför tog vi fram One Super Tech.
Svanenmärkt, självrengörande och resultatet av över 100 års kvalitetsgranskning och utveckling – perfekt för oss som hellre läser en bok i solstolen än skrubbar huset. Låt regnet göra jobbet och njut av ett hus som håller sig fräscht och ser nymålat ut längre, till och med om det är vitt.

 

Fasaden fick ett lyft hos Tilda Bjärsmyr

@tildabjarsmyr2
@tildabjarsmyr2

Bloggaren Tilda Bjärsmyr målade om sitt hus lagom till sommaren i vår allra mest skinande vita kulör, Base White.

 

Såhär skriver Tilda på sin blogg:

– Den nya, alldeles krispigt vita, färgen är på plats på huset och vilken skillnad det blev mot tidigare. Är supernöjd och huset fick sig ett rejält lyft! Ni kan skymta ytterdörren där och i den färgen (Stockholmsvit) var hela huset i innan. Nu ser man ju verkligen skillnaden när nya färgen är på plats. Tror det blir kanon fint med grå/svart dörr och mörkgrå markiser!

 

@tildabjarsmyr4
@tildabjarsmyr4

Pricken över i:et – ytterdörren

@tildabjarsmyr1
@tildabjarsmyr1

 

– Bara ytterdörren som också ska få sig en omgång färg nu, så är entrén färdig sen, säger Tilda.

@tildabjarsmyr_onedoor
@tildabjarsmyr_onedoor

 

Och här har vi den svarta dörren, målad i kulören S8500-N (Gråsvart). Svärtan ger liv och kontrast åt den vita fasaden och framhäver den vackra trätrappan framför entren.

Är du nyfiken på One Super Tech och vilken kulör som passar ditt hus bäst så besök din närmaste Nordsjö-butik, och vill du se mer av Tilda och hennes hem så följ henne på Instagram @tildabjarsmyr eller besök hennes blogg!

Hämtar data, vänta...