Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Kombinera Årets kulör med djärvt rosa och rött

För att du ska kunna ge dina väggar en modern look har vi satt ihop fyra färgkombinationer, med utgångspunkt från Brave Ground. De djärva röda och rosa nyanserna i paletten Uttrycksfull låter dig sätta din personliga prägel på ditt rum...

Årets kulör 2021 Brave Ground är en varm, neutral kulör som framhäver andra nyanser. Genom sitt sätt att komplettera och balansera fungerar den utmärkt med Uttrycksfull, en av de paletter vi har tagit fram för att hjälpa dig förvandla dina väggar.

Med dess bjärt rosa och röda kulörer, kombinerade med mer subtila nyanser, är paletten Uttrycksfull perfekt för den som önskar ett mer livfullt hem. Det här är en energigivande palett som överraskar med färgstarka inslag sammanhållna av mer neutrala nyanser.

Oavsett om du vill måla en fondvägg eller experimentera med en av våra enkla målarteknikerkan du med kulörerna i paletten Uttrycksfull sätta din personliga prägel och skapa en effektfull, trendig look som passar alla inredningsstilar.

Här är fyra inspirerande idéer för dig som vill använda Nordsjo Årets färg, Brave Ground, med Uttrycksfull-paletten:

1. Förvandla en sovrumsvägg

Dulux_CF21_Colour_of_the_year_Expressive_colors_global_1

Skapa en effekt på din sovrumsvägg genom att kombinera pastellrosa och subtila accenter av Brave Ground med geometriska cirklar i djärvt röda nyanser. Det kommer ge dig en positiv och energifull start på dagen.

Vilka färger - namn och kulörkod?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Rose pergola A5.33.39
Nordsjö Tea dance B8.38.44

2. Förvandla ditt vardagsrum med en tvåfärgad effekt

Dulux_CF21_Color_of_2021_Expressive_colors_global_2

Måla en linje med Årets färg, Brave ground, på en subtilt rosa vardagsrumsvägg för en individuell och slagfull look. Det här fungerar bra på båda vanliga väggar och paneler. Accenter i djärvare rosa och rött tillför ytterligare energi.

Vilka färger - kulörnamn och kulörkod?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö African glow C0.10.60

3. Ge köket en mjukare look

Dulux_CF21_Color_of_2021_Expressive_colors_global_2

Att måla ett valv som är några nyanser mörkare än din väggfärg är ett effektivt sätt att lyfta fram delar av ett rum, till exempel en dörröppning. Lär dig behärska denna målarteknik genom att titta på vårt videoklipp Måla ett valv

Framhäv dörröppningarna med en kontrasterande kulör – till exempel rött, som på bilden – och skapa en tvåfärgad vägg med Brave ground och en ljusare nyans, för ett unikt och färgglatt kök.

Vilka färger - kulörnamn och kulörkod?

Brave Ground E7.10.53
​Nordsjö African glow C0.10.60
Nordsjö Burning sky AN.02.77
Nordsjö Tibet tan D5.10.65
Nordsjö Tea dance B8.38.44

4. Måla fram en arbetsplats

Dulux_CF21_Color_of_2021_Expressive_colors_global_4

Vår palett Uttrycksfull handlar om att tänka annorlunda. Här har vi använt bjärt rosa mot Nordsjö Årets färg 2021 för att skapa en intressant och funktionell arbetsyta i ett rum med öppen planlösning. Accenter i rosa nyanser kompletterar looken.

Vilka färger - kulörnamn och kulörkod?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Rose pergola A5.33.39

Vill du veta mer om Årets färg 2021?

Hämtar data, vänta...