Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Inspireras av Årets kulör 2019 från Nordsjö

Årets kulör 2019 - Spiced Honey - från Nordsjö. Inspireras av våra miljöer och hur du kan använda den i ditt hem!


Resan till valet av Årets kulör 2019

Nordsjös kulörer börjar sin resa vid företagets globala Aesthetic Center, som har ansvarat för trendanalys, kulörforskning och kulördesign i mer än 25 år. Varje år träffas färgexperterna på Nordsjös Global Aesthetic Centre och man bjuder även in ett antal ledande designers från hela världen som träffas för att fånga stämningen som råder i världen, och detta översätts sedan till den årliga kulörpaletten. Det är här man samlas för att välja ut årets kulör 2019 från Nordsjö.Spiced Honey - Årets kulör 2019

I år så har vi valt kulören Spiced Honey – som är en varm bärnstenston med inspiration från honungens skönhet och mångsidighet. Det är ett modernt val som passar en mängd olika livsstilar och inredningar. Den uttrycker också den nya känslan av optimism som kom fram i den globala trendforskningen som genomfördes.
Spiced Honey är en fantastiskt mångsidig kulör som kan skapa en lång rad olika stämningar, beroende på vilken palett du kombinerar kulören med. Det är en kulör som kan vara rogivande, lugnande, mysig men också livfull, beroende på ljuset och kulörerna den kombineras med.

Spiced Honey - en otroligt mångsidig kulör

Spiced Honey är oerhört mångsidig och kan kombineras med olika kulörer för att skapa en rad olika resultat, beroende på vilken känsla som du vill skapa i ditt hem. Allt från rogivande och lugnt till drömskt och mysigt, eller till och med piggt och livfullt. På bilden nedan så skapar den en avspänd känsla av elegans i ett modernt och trendigt kök. Inspireras av kulörer som Nordsjö soft pink eller varför inte Nordsjö finest burgundy. 
 

Kulörer på bilden:
Spiced Honey / E4.22.49
Nordsjö angora blanket / F0.06.64 
Nordsjö soft pink / D8.06.74
Nordsjö finest burgundy / A3.20.13Skapa din perfekta stämning

Spiced Honey kan med sin eleganta gyllene ton, inspirera och skapa en ny känsla av värme i ett rum. Årets kulör 2019 - Spiced Honey är väldigt mångsidig och användbar på olika sätt, att den fungerar perfekt med en lång rad andra nyanser. Allt från jordiga, neutrala toner till effektfulla, starka kulörer – allt för att skapa den stämning som du vill uppnå. Vad sägs om att kombinera Spiced Honey med kulören Nordsjö angora blanket? 

Kulörer på bilden:
Nordsjö soft pink / D8.06.74
Nordsjö angora blanket / F0.06.64
Spiced Honey / E4.22.49
Nordsjö finest burgundy / A3.20.13
 Kompletterande kulörer 

Spiced Honey kan även kombineras med mjuka pastellfärger för att skapa ett fridfullt rum, eller med rikt pigmenterade röda och grönblå nyanser för ett avkopplande rum, eller intensiva kulörer för att skapa en energigivande och kreativ miljö. Här har vi använt Spiced Honeys gyllene toner med dämpade gråa och rosa nyanser för att skapa en avspänd men ändå lite chic atmosfär.  Se så vacker kulören Nordsjö feather pillow är tillsammans med Spied Honey.

Kulörer på bilden:
Nordsjö soft pink / D8.06.74
Spiced Honey / E4.22.49
  

Provmåla Spiced Honey med vår nyhet - Colour Tester

Det är alltid en god idé att provmåla en del av väggen för att se hur kulören passar i just det rum man planerar att måla om. Det är mycket som kan påverka en kulör och den kan ändra utseende beroende på vilka andra kulörer som finns i rummet på olika inredningsdetaljer och golv, samt det naturliga ljusinsläppet och belysning.

Vill du se om kulören Spiced Honey passar hemma hos dig? Provmåla kulören med Colour Tester som har en innovativ förpackning med färg och mini-roller i ett. Läs mer om Colour Tester här och vilka andra kulörer den finns i.
 

Upptäck hur Spiced Honey kan förändra ditt rum med Nordsjö Visualizer


Ladda ner vår färgsättnings app Nordsjö Visualizer appen Nordsjö Visualizer.och se hur ditt hem kan se ut med kulören Spiced Honey och vilket rum den passar hemma hos dig. I vår app kan du dessutom få tips och råd på andra kulörer som till exempel matchar din färgglada kudde eller varför inte din favorit tavla. Upptäck hur Spiced Honey kan förändra ditt rum med Nordsjö Visualizer


 

Hämtar data, vänta...