Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Inspirerande inredningstips till barnens sovrum

Kolla in våra plånboksvänliga tips på hur du kan måla om i barnrummet. Vi hjälper dig med allt från att arbeta med små ytor till att testa den skandinaviska inredningsstilen

Är du på jakt efter den perfekta paletten för att förändra väggarna i barnrummet?

Vi har samlat ett gäng användbara idéer som fungerar i alla sovrum. Kolla in våra tips och råd innan du sätter igång med att måla om hos ditt barn.


Lyckas med ett litet sovrum

Även om ett rum är litet kan idéerna vara storslagna – särskilt när det gäller barnrum. Du kan använda färgzoner för att förvandla oanvända hörn och skrymslen till en koja, myshörna eller till och med ett läxhörn. Var djärv och kreativ och prova dig fram med fondväggar fyllda med cirklar och geometriska former i blockfärger för att skapa en miljö som stimulerar barnets fantasi.

Vilka kulörer? Illuminated Antibes, Mystical Rochefort och Misty Antibes

Kolla in hur du kan skapa den perfekta cirkeln på väggarna 4 sätt att arbeta med cirklar i barnets sovrum.https://www.nordsjo.se/sv/inspiration/4-satt-att-arbeta-med-cirklar-i-ba...

Det finns tillfällen när mat, lera, färg eller krita hamnar på väggarna. Gör det enkelt att förlåta med vår tvättbara och tåliga Easy2Clean-färg med innovativ, fläckavvisande teknik.

Ett lekfullt barnrum

Den perfekta paletten när du ska skapa ett rofyllt unisexsovrum Om du står inför utmaningen att inreda ett rum som två väldigt olika personligheter ska tycka om kan det passa fint med milda nyanser av blekgrönt, duvgrått och citrongult. De fungerar bra på egen hand men bildar också en behaglig harmoni i ett rofyllt men samtidigt ljust sovrum till dina små.

Se hur du kan skapa perfekta ränder i färgerna 4 sätt att måla ränder i barnrummet.https://www.nordsjo.se/sv/inspiration/4-satt-att-mala-rander-i-barnrummet

Vilka kulörer? Soft Le Havre, Soft Lyon och Dusky Montpellier

Neutralt och rofyllt


Lyckas med ett neutralt färgschema i barnrummet

Om du vill testa något i en annan riktning än de djärva och starka färger som ofta ses i barnrum, prova med neutrala nyanser. Jordnära grått tillsammans med prunkande grönt och marina inredningsdetaljer skapar en rofylld atmosfär och bildar perfekt inramning till barnets kreativitet och leksaker. Avrunda designen genom att hänga upp barnets teckningar på väggen och ställa modelleksaker på hyllorna.

Prova dina färgidéer med hjälp av Visualizer-appen Nordsjö Visualizer-appen https://www.nordsjo.se/sv/artiklar/provmla-vggarna-utan-ett-enda-penseldrag

Vilka kulörer? Light Calais

 

Nytt sovrum med liten plånbok


 

Lyckas med att måla om barnrummet med liten plånbok

Det går att sätta färg på barnrummet utan att råna banken. Sinnrikt placerade färgklickar kan fräscha upp en vägg på nolltid. Du har kanske färg över från ett annat projekt eller har samlat på dig små provburkar? Du kan skapa allt från ränder till avdelningar på barnrumsväggarna och uppnå maximal effekt med minimala färgmängder.

Vilka kulörer? Misty Antibes

Skandinaviska trender


 

Ge barnrummet en uppfräschning i skandinavisk stil Den skandinaviska stilen är både modern och minimalistisk och har tagit hem över hela världen med storm. Så varför inte ett barnrum? Bländvita väggar med oväntade avbrott i form av knalliga färger kan skapa ett fantastiskt rum åt ditt barn. Dessutom är det ju inte heller helt fel att lära barnet att ”less is more”!

Vilka kulörer? Light Paris

Hämtar data, vänta...