Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

I tvättstugan hos Pella Hedeby

Stylisten Pella Hedeby testar Nordsjös färger Ambiance Xtramatt och Easy2Clean och gör en makeover på både tvättstugan och dotterns rum. Resultatet? Kolla själv!

Snygg och praktisk tvättstuga

@pellahedeby_detalj2

Tvättstugan är en funktionell plats, men med lite kärlek kan den även bli en riktigt tilltalande! Såhär tjusigt gjorde Pella Hedeby det i sitt tvättrum med smarta (och passande nog tvättbara) färgen Easy2Clean i kulören Luftslott.

– Finstämda övergångar mellan den mjuka gråbeigea Luftslott, kalkstenen och den vita panelen. En omgång färg kan verkligen inspirera och lyfta ett rum, skriver Pella på sin blogg. En trevlig tvättstuga som ger sinnesro och arbetslust är mycket värt.

@pellahedeby_detalj1

Nordsjö Perform+ Easy2Clean – utmärkande produktegenskaper

  • Vattenburen matt akrylatväggfärg för målning inomhus
  • För yta som är tvättbar och enkel att rengöra
  • Användas på puts, betong, lättbetong, gipsskivor, glasfiberväv mm.
  • Lämpar sig för användning i miljöer som kräver en extra tålig yta, till exempel kök, hall, vardagsrum eller barnrum

Easy2Clean är toppen för just de rum som får ta emot mer än sin beskärda del av livet (vi rekommenderar den varmt till kök, hall och barnrum) då den tål att tvättas av, många gånger, vilket är rätt unikt för en matt färg. Till direkta våtrum rekommenderar vi dock att använda Nordsjö Perform+ som är framtagen för detta. Läs mer här:

https://www.nordsjo.se/sv/produkter/nordsjo-perform-bathroom

https://www.nordsjo.se/sv/farg-inspiration/måla-badrummet-i-nya-farger

Ljuvligt sovrum

@pellahedeby_sovrum3

Pella målade även om sin dotters sovrum, och dottern själv fick välja vad de skulle ersätta flickrumstapeterna med. (Läs mer om hur du målar över tapet här.)

Valet föll på mjukt beigerosa kulören Vakna och färgen de använde här är Ambiance Xtramatt. Den ger djup och en lyxig, helmatt finish som verkligen tar fram det bästa ur din kulör.

@pellahedeby_sovrum2

– Man blir helt betagen av den matta ytan. Färgen får ett fint djup och man kan inte låta bli att stryka med fingrarna över väggen för att uppleva känslan. Den här helmatta färgen är verkligen en nyfunnen favorit som jag kommer använda vid fler tillfällen, skriver Pella.

Mer inspiration från Pella Hedeby

@pellahedeby_sovrum1

Vi på Nordsjö är så glada för de fina orden och håller med om att resultat blev otroligt bra!

Läs mer om makeovern på Pella Hedebys blogg.

Hämtar data, vänta...