Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Influencers målar om hemma med smidiga färgprovet Colour Tester

Influencers målar om hemma med smidiga färgprovet Colour Tester

Att göra om i sitt hem och skapa förnyelse är nog något vi alla längtar efter emellanåt. Man inspireras av inredningstidningar, influencers och göra-hemma-program. Att måla om eller köpa en ny möbel gör mycket och plötligt känns rummet som nytt. Men valet av kulör på väggen och typ av färg är inte alltid det lättaste. På Nordsjö är vi unika med att erbjuda en liten färgroller med 50 av våra mest populära kulörer. Det är jättesmidigt att prova direkt på väggen eller på ett papper/kartong som du sedan kan tejpa på väggen för att se hur just den eller de kulörer du väljer bland passar. 

Angelica Sandberg och dottern vill måla om barnrummet

När det var dags att måla om dottern Leonas rum föll också valet på att prova ut kulörer med hjälp av Colour Testers. De ville bägge ha en ljusbrun nyans och provade många olika kulörer. Både Colour Tester som rulle och 0,5 liters provburk med de kulörer som inte fanns i Colour Tester-sortimentet. Till slut föll valet på den varma kulören F4.08.69 

Måla om barnrum med Colour Tester

StylingbyMalla förbereder rummet till kommande babyn

Malin som driver IG-kontot @stylingbymalla och bloggen @homebymalla kan det där med att designa barnrum. Ja, faktiskt så mycket att hon blev finalist i tävlingen Gullfjaeren - årets barnerom 20 och när vi ser på bilderna så förstår vi varför. Babyns rum är målat i den fantastiskt vackra gråblå kulören Glowing Paris och visst lyser det riktigt om detta rum. Kulören finns naturligtvis som Colour Tester.

Barnrum målat i Glowing Paris

Pureelisabeths fantastiska stil

Den omåttligt populära norska influencern pureelisabeth skojar till det med både mode och inredning. Ingenting är konventionellt här utan hon vågar måla med starka kulörer i olika mönster med en fantastisk stil som nog gör att vi alla börjar våga använda färg för att skapa olika uttryck i hemmet. Även pureelisabeth har arbetat med Colour Testers för att se hur kulörerna passade in med övrig inredning. Valet föll på kulörerna Soft Antibes och Mystical Roubaix.

pureelisabeth målar om hemma

Lapptussan använder Colour Testers för att se hur en kulör på en möbel passar tapeterna

Den omåttligt populära och folkkära influencern Lapptussan @lapptussan ville måla om några loppisfynd från i julas och var väldigt noggrann med att kulören på borden skulle passa med tapeten i vardagsrummet. Hon valde mellan kulörerna Bright Roubaix, Restfull Sarcelles och Shiny Brantevik som alla fanns som Colour Tester och målade upp en av vardera kulör på en bit kartong och höll försiktigt mot tapeten. Valet blev Bright Roubaix och målandet satte igång och visst blev det fint!  

Lapptussan använder Colour Testers för att se hur en kulör på en möbel passar tapeterna
Hämtar data, vänta...