Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Lila sovrum med fönsterram målad i blått
"Hur får jag mitt utrymme att kännas mer öppet?"

"Hur får jag mitt utrymme att kännas mer öppet med Bright Skies™?"

Nordsjö Årets färg 2022, Bright Skies™, är en ljus och optimistisk nyans och det perfekta sättet att föra in en frisk fläkt i alla rum. Med hjälp av dess kompletterande trendpaletter har vi sammanställt fyra idéer för att göra ditt utrymme lättare och luftigare, från att måla taket till tvåfärgade väggar...

Bright Skies™, Nordsjö Årets färg 2022, är en ljus, naturblå nyans som tillför en känsla av frisk luft och öppen himmel direkt i ditt hem. Den är också oerhört mångsidig och samarbetar med fyra olika kompletterande paletter för att ge alla rum en omedelbar känsla av ljus och utrymme, oavsett storlek. 

Det är inte bara kombinationen av nyanser som har effekt, utan också hur och var du använder dem. Bright Skies™ kan lysa upp en stor vägg- eller takyta, men är också en effektiv accentfärg som riktar fokus mot delar av ett rum eller skapar en mittpunkt. Och dess fyra medföljande paletter ger dig oändliga möjligheter för att kombinera kulör på många olika sätt. 

Här följer fyra enkla idéer för att förvandla ett rum med Nordsjö Årets färg 2022 och dess paletter. Se videon för mer inspiration.

1. Lägg till en funktion med målat tak

Matsal med tak målat i blått

Se uppåt och skapa ditt eget himmellandskap med ett innertak målat i Nordsjö Årets färg 2022, Bright Skies™. Denna vitaliserande nyans kan ge alla utrymmen en känsla av öppenhet, liksom en välkommen koppling till naturen. I kombination med lätta komplement toner, eller enkelt använd på egen hand, kommer den också att få ut mesta möjliga av det naturliga dagsljuset. 

Vilka färger?

Bright Skies™ T0.10.70 COTY22
Nordsjö Light Rochefort GN.01.89
Nordsjö City life FN.02.77

2. Matcha väggar och skåp

Kök med väggar och skåp målade i blått

Ge ditt kök nytt liv genom att måla om både skåpdörrar och väggar i Bright Skies™. Denna luftiga och lätta, livgivande nyans ger inte bara friskhet, den kommer också att framhäva dagsljuset och få ditt kök att framstå som öppnare. Att måla väggarna i samma färg skapar en sömlös effekt som gör utseendet enhetligt. 

Vilka färger?

Bright Skies™ T0.10.70 COTY22

3. Prova tvåfärgade väggar

Vägg i vitt och två blå toner med vy mot bord och stolar

Att måla väggar i två kompletterande nyanser kan tillföra ett utrymme visuellt intresse. Att använda en djupare nyans på den nedre halvan och en ljusare ton ovanför kan också öka känslan av höjd genom att rikta blicken uppåt. Ett enkelt och smart trick som direkt får ditt utrymme att kännas mer öppet. 

Vilka färger?

Nordsjö horizons S9.03.81
Bright Skies™ T0.10.70 COTY22
Denim Drift S0.10.50

4. Uppdatera din arbetsyta

Kontor med blå väggar, runt bord och rosa stol

Nordsjö Årets färg 2022, Bright Skies™, bildar den perfekta bakgrunden för en hektisk vardag genom att ge samtliga rum en luftig känsla av obegränsat utrymme. Dess ljusblå ton kan ge tydlighet åt ett hektiskt hem, liksom en välkommen koppling till naturen. Om Bright Skies™ används runt fönster kan det också hjälpa till att dra in en känsla av frisk luft och maximera dagsljuset. 

Vilka färger? 

Bright Skies™ T0.10.70 COTY22

Hämtar data, vänta...