Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Hitta den perfekta kulören till hemmet med nyheten Colour Tester

Äntligen finns det en smidig produkt som man kan ta med sig hem för att se hur de olika kulörerna upplevs i rummet man planerar att måla om.


Olivia Angeline Fiskebeck jobbar som interiördesigner och influencer och har ett av Norges mest beundrade hem. 2017 vann hon pris för årets mest inspirerande instagram-konto, @styleby_oliviaangeline som idag har över 56 000 följare.


Utmaningar inför kulörvalet

- Det är mycket att tänka på innan man sätter igång med sitt målningsprojekt, men det viktigaste är att hitta en nyans som du verkligen trivs med. Det är också starten på den svåra delen – för en kulör kan se vacker ut i en färgkarta när du är i butiken, men där är flera saker i hemmet som påverkar hur kulören sen kommer att se ut och upplevas när den kommer upp på väggen, speciellt ljussättningen i rummet.

En fråga som jag alltid brukar ställa mig själv är, finns det tillräckligt med ljus i rummet för att lyfta fram denna kulör?

- Därför blev jag så glad när jag upptäckte Colour Tester. Äntligen finns det en smidig produkt som jag kan ta med mig hem eller till mina kunder för att visa hur de olika kulörerna upplevs i rummet. Produkten är rätt och slätt genial – ett litet och behändigt färgprov med inbyggd mini-roller! Den är väldigt lätt att använda och innehåller precis så mycket färg som man behöver för att få en uppfattning om kulören fungerar i rummet.
 

Nu är det enklare än någonsin att provmåla! Läs mer om vår nyhet Colour Tester här!


Provmålning med vår nyhet Colour Tester i Årets kulör 2019, Spiced Honey. 


 

Olivia blev känd i interiörvärlden för sin kärlek till svarta väggar och en mörk och exotisk stil

- Eftersom jag i stort sett bara använt mörka färger i mitt hem, ville jag försöka tillföra ett par ljusare kontrastväggar. Jag ville hitta en grå kulör som passade till mitt golv och även gjorde rummet ljusare, samtidigt som jag ville använda en varm och stämningsfull höstfärg.

Valet stod mellan 4 olika kulörer som i butiken såg relativt lika ut. Men när jag kom hem så var det väldigt stor skillnad på dem. Ljuset i rummet påverkade kulörerna väldigt olika, så jag upptäckte snabbt vilken kulör som passade bäst till rummets övriga inredningsdetaljer.Inte alltid kärlek vid första ögonkastet

- Valet föll tillslut på den vackra gråtonen Bright Calais som plockar upp golvets kulör. Sedan valde jag den varma och charmiga kulören Spiced Honey, som för tankarna till guld och gyllene tider, samtidigt som den har en jordig och harmonisk känsla. Jag är verkligen inte förvånad att den utsetts till Årets kulör 2019 från Nordsjö! Ändå såg jag inte omedelbart potentialen i kulören när jag var i butiken, men tack vare Colour Tester valde jag rätt till slut.

- Detta är en produkt som jag verkligen rekommenderar alla som ska måla om att använda innan man bestämmer sig för vilken kulör man ska sätta på hela väggen, berättar Oliva.

Läs mer om Spiced Honey, Årets kulör 2019 här.


Kulör till vänster - Bright Calais, kulör i mitten, Mystical Calais, kulör till höger - Årets kulör 2019, Spiced Honey. 

Provmåla med Bright Calais eller Spiced Honey hemma hos dig

Vill du se om kulören Bright Calais eller Spiced Honey passar hemma hos dig? Testa vår nyhet - Colour Tester som är ett smidigt verktyg med färg och mini-roller i ett. Genom att på detta enkla sätt provmåla med kulören hemma på dina egna väggar, får du en bra uppfattning om slutresultatet, samt hur din övriga inredning och ljusinsläpp i rummet påverkar kulören. Det har aldrig varit enklare att välja rätt kulör!

Klicka hem din Colour Tester direkt till dörren här
Hämtar data, vänta...