Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Glamorösa sovrum på en liten budget

Dessa avslappnande färgsättningarna ser till att du sover med stil.

”Hur kan jag skapa ett lyxigt sovrum till en rimlig kostnad?”

Enligt vår globala undersökning prioriterar 37 % att göra om sovrummet efter flytten.

Det är inte konstigt att sovrum är så viktiga för oss – vi tillbringar nästan halva dygnet där. Men sovrum är inte bara till för att sova i. De är också en fristad där vi kan slappna av och glömma våra bekymmer.

Som tur är behöver du inte lägga en förmögenhet på designermöbler och påkostade tyger för att skapa ett lyxigt sovrum. Med lite färg kan du förvandla sovrummet till något glamoröst.

Så här fixar du stilen:

Fylliga ädelstenstoner tillför en känsla av exotisk dekadens till en färgsättning. Efterlikna ädelstenarnas djup och kulör genom att blanda matt och blank finish
Fa kulorinspiration fran adelstenar

1) Ädelstenstoner

Fylliga ädelstenstoner tillför en exotisk känsla. Måla väggarna med en matt färg för en vacker, mjuk effekt eller välj blank färg på sängbord eller stolarna för att skapa något riktigt uppseendeväckande.

Följ natthimlens exempel och måla dina väggar i mörkaste blått för ett mystiskt sovrum som även är inbjudande och mysigt.
Ett lyxigt blatt sovrum

2) Midnattsblå

Följ natthimlens exempel och måla dina väggar i mörkaste blått för ett mystiskt sovrum som även är inbjudande och mysigt. Kombinera med spegelförsedda möbler för att ljuset ska studsa runt i rummet och öka den glamorösa känslan.

Silvertoner skapar en elegant och vuxen känsla; kombinera med mörkare nyanser för en stark och jordad stil
Skapa en fokuspunkt med elegant silver

3) Sofistikerat silver

Ljusa silvertoner skapar en elegant känsla och kan kompletteras med nästan vilken kulör som helst. Måla väggen bakom sänggaveln i en mörkare ton för en stark och mer jordnära känsla.

 Välj fylliga hallonröda toner i sovrummet – de är tillräckligt dämpade för att vara vilsamma men tillräckligt fylliga för att skapa en effekt
Skapa dramatik med hallonroda toner

4) Fylligt röda nyanser

Rött gör ett rum mer dramatiskt. I ett sovrum är det tacksamt att välja fylliga hallonröda toner eftersom de är tillräckligt dämpade för att vara vilsamma, men tillräckligt fylliga för att skapa en effekt.

Silvertoner skapar en elegant och vuxen känsla och kan kompletteras med nästan vilken kulör som helst.
Ett sofistikerat och modernt sovrum

5) Modernt monokromt

Svart och vitt ger en enkel men raffinerad känsla. Välj en av kulörerna till trädetaljerna och den andra till väggarna för en elegant stil. Varför inte experimentera och prova andra kulöreffekter? Linjer eller en ombreeffekt från svart till vitt gör färgsättningen helt oemotståndlig.

Bästa tipset

Kombinera vita sängkläder med eleganta överkast och sammetskuddar som pricken över i:et.

Hämtar data, vänta...