Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

FYRA TRENDIGA OCH INSPIRERANDE SÄTT ATT FÖRÄNDRA DITT VARDAGSRUM PÅ

Inspireras av de senaste och trendigaste färgpaletterna att förnya ditt vardagsrum med.

Vardagsrummet är platsen i vårt hem där vi kopplar av efter en lång dag på arbetet, umgås med vänner och familj, blir underhållen av en bra film eller helt enkelt njuter av en god bok i favoritfåtöljen. Oavsett smak och stil så är vardagsrummet en plats i vårt hem där vi vill skapa en inspirerande miljö, en känsla av rofylldhet och ett rum där vi kan hitta ett lugn och samla ny energi.

Inspireras av vardagsrummen nedan som vi hoppas ska väcka en lust och hjälpa er när ni ska inreda och färgsätta vardagsrummet - och där årets kulör 2020 Tranquil Dawn spelar huvudrollen på lite olika sätt.

TRANQUIL DAWN - ÅRETS FÄRG 2020

Årets kulör 2020 Tranquil Dawn är en mjuk och dämpad gröngrå kulör som ger en känsla av fridfullhet, trygghet och distinkthet som reflekterar den sinnesstämning som vi ser som en tydlig trend 2020.

Tranquil Dawn påminner om morgonhimlens flyktiga skönhet, vilket gör att den är en perfekt kulörtrend för 2020. Kulören förändras beroende på vilka nyanser den används tillsammans med, så att den kan fungera på olika sätt i en varm, neutral, mild eller klar palett.

nordsjo colour futures

1. SKAPA ETT ROGIVANDE OCH MODERNT VARDAGSRUM

Den mjuka Tranquil Dawn skapar ett lugn och en flödande bakgrund i ditt vardagsrum. Den rogivande kulören hjälper dig att sakta ned och ta hand om dig själv och din miljö på ett bättre sätt. Om du vill addera en diskret detalj i rummet kan du måla en bred horisontell rand i en varm sandton. Tranquil Dawn som är grunden i detta rogivande rum inger tillsammans med den varma Nordsjö beach day en känsla av diskret, modern lyx.

Inred med linjära metalldetaljer – kanske svart metall och kantiga lampfötter som ger en avskalad stil. Lägg till kuddar och filtar med olika struktur för att skapa komfort och avsluta med en matchande matta som knyter samman alla färgerna.

Kulörer vi har målat med nedan:
Tranquil Dawn/ J5.03.71
Nordsjö beach day/ F8.12.71

nordsjo colour futures

BESTÄLL HEM EN COLOUR TESTER OCH PROVMÅLA REDAN IDAG

Beställ hem årets kulör 2020 i en Colour Tester och provmåla direkt på väggen. Beställ hem ditt prov redan idag här.

nordsjo colour futures

Tranquil Dawn ändrar diskret och sofistikerat sin ton beroende på vilka nyanser den kombineras med. I bilden nedan används den med en lite mer sandig ton för att skapa ett avslappnat och vårdande rum - där man kan fokusera på välmående och positiva möten. Mysiga kuddar och trygga, omfamnande plädar, varmt trä och stämningshöjande växter kompletterar denna ljusa och luftiga stil.

Kulörer vi har målat med nedan: 
Tranquil Dawn/ J5.03.71
Nordsjö bluish haze/ T5.03.76
Spiced Honey/ E4.22.49

nordsjo colour futures

2. DET GLADA OCH FÄRGSTARKA VARDAGSRUMMET

Skapa en positiv känsla i ditt vardagsrum med livfulla toner som påminner om en magiskt lekfull barndom. Ränder i olika kulörer bryter av mot den övriga stilrena inredningen på ett snyggt sätt. Här har vi valt att måla med en pigg rosa och en fräsch gul i de översta ränderna för att skapa en känsla av lättsam lekfullhet.

Måla med Tranquil Dawn i det största blocket längst ned på väggen för att balansera intensiteten i det rosa och gula. Lägg till härliga stänk av livfull färg med fotpallar i rosa och blått. Komplettera med en senapsgul matta som matchar väggtonen för att göra inredningen enhetlig.

Kulörer vi har målat med nedan:
Tranquil Dawn/ J5.03.71
Copper Orange/ C9.21.58
Nordsjö vibrant yellow/ F9.44.69

nordsjo colour futures
nordsjo colour futures

3. DET LUGNA OCH MINIMALISTISKA VARDAGSRUMMET

Skapa en fridfull plats för avkoppling och reflektion. En mild mullvadsgrå nyans är den perfekta bakgrunden för avslappnade höst- och vinterkvällar. Komplettera med en skön chokladnyans på mindre väggar för att skapa kontrast.
Inred med enkla, stilrena detaljer i naturligt trä och med stenstruktur, för ett harmoniskt minimalistiskt vardagsrum.

Kulörer vi har målat med nedan:
Deep Melun/ CN.02.38
Nordsjö blushed grey/ EN.02.78

nordsjo colour futures
nordsjo colour futures

4. ETT MUSTIGT OCH UTTRYCKSFULLT VARDAGSRUM

Återupptäck det som är viktigt i livet och samla nära och kära i ett välkomnande hem. En rik olivgrön nyans återspeglar djupa hösttoner för en varm och inbjudande bakgrund till livfulla sammankomster. Kombinera med djärvt marinblått för att skapa mer dramatik.

Förstärk jordtemat med trämöbler och vävda material. Uttryck din personlighet i rummet med hjälp av semesterminnen och handgjorda detaljer som skapar och visualiserar något intressant att diskutera om.

Kulörer vi har målat med nedan:

Nordsjö cocoa treat/ E2.04.21
Nordsjö indigo depths/ U0.10.20

nordsjo colour futures

I det här varma och kreativa vardagsrummet nedan kombineras rika och mättade färger, som bladgrönt och blågrönt, för att skapa en intensiv känsla. Årets kulör 2020, Tranquil Dawn, får i den här paletten en lugnande roll och utgör en diskret kontrastnyans som ger en stilren balans.
Med handgjorda korgmöbler, munblåst glas och blommotiv är det här rummet ett sätt att återknyta kontakten med det förflutna i en modern miljö, vilket ger en mysig och inspirerande stämning.

Kulörer vi har målat med nedan:

Nordsjö mountain ridge/ P0.10.40
Nordsjö Forest Ground/ J8.19.33
Tranquil Dawn/ J5.03.71

nordsjo colour futures
Hämtar data, vänta...