Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Från tråkigaste till mysigaste barnrummet

Philip, 2 år, vann "Sveriges tråkigaste barnrum" och fick sitt tråkiga rum förvandlat till detta supermysiga krypin med hjälp av @bloggaibagis.

Ett eget utrymme

Två-åriga Philips rum blev utsett till ”Sveriges tråkigaste barnrum” och vann därigenom ett helt nytt drömrum. Familjen Lindman flyttade in i huset på Tyresö utanför Stockholm när Philip var nyfödd, men tiden gick fort (som den ju gärna gör) och när Philip fyllde två var hans rum fortfarande inte i ordning.

– Man vet ju själv hur viktigt det är med ett eget utrymme, och nu när Philip har blivit lite större märkte vi också att han började gå in där, men att han kom ut igen eftersom det inte fanns så mycket att göra därinne. Jag trodde inte att det var sant när vi fick samtalet om att vi hade vunnit den här tävlingen. Det var som världens bästa present!, säger Carolina.

Mjuka, ljusa färger

barnrum_mjukafärger
barnrum_mjukafärger

Förvandlingen började direkt och inredaren Janniche Kristoffersen, som ligger bakom Instagramsuccén @bloggaibagis, höll i tyglarna:

– Jag ville åt en känsla av ett mysigt rum, med ljusa mjuka färger – något som både jag och familjen gillar. Den mintgröna kulören jag valde från Nordsjö är väldigt tacksam som bas, och visade sig dessutom vara Carolinas favoritfärg!, berättar Janniche.

Färgen som användes till väggarna är Easy2Clean som är väldigt praktisk i ett barnrum. Kulören är mintgröna J4.03.75.

Inreda för lek och pyssel

Barnrum_pyssel
Barnrum_pyssel

När grundarbetet var på plats var det dags att inreda och möblera. Det första Janniche skissade på var det platsbyggda skrivbordet, en plats där Philip både kan stå och sitta och leka. Det målades i kulören Trygg, som harmoniserar perfekt med de mjuka, mintiga väggarna.

Vad tycker Philip själv?

barnrum_philip
barnrum_philip

Den första kvällen när allt var färdigt fejkade Philip till och med trötthet för att få gå dit och gosa. – Flera gånger låtsasgäspade han, sa ”Trött!” och gick och la sig i sängen. Det har varit fantastiskt att se honom de här första dagarna. Han pysslar omkring därinne och vi hör honom nynna. Han är verkligen lycklig över sitt nya rum!, säger Carolina.

Vi på Nordsjö är så glada över att Philip trivs och är stolta sponsorer till tävlingen, som anordnades av Family Living.

Hämtar data, vänta...