Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Favoritfärger i barnrummet

Vill du skapa en unik design i barnrummet med hjälp av klassiska färger? Se vår nya tolkning av tidlösa nyanser

Våra små har definitivt en egen palett med älsklingsfärger – allt ifrån superhjälterött till prinsessrosa. Ibland kan det svåra för dig som förälder att välja en nyans som fungerar i stor skala eller att hitta rätt balans så att rummet inte känns skrikigt. Läs vidare för att ta reda på hur du kan få de här färgerna att fungera för ditt barn ... och dig själv!

Blått på bästa vis

Knallblått är aldrig fel i ett barnrum. När färgen används på egen hand känns den djärv och busig. Med kompletterande nyanser som vitt och mildare blå toner kan du skapa en fridfull strandkänsla och tillsammans med knalliga färgblock i grönt eller gult skruvas pulsen upp några snäpp. Det här är ett väldigt användbart alternativ som kan anpassas efter barnets personlighet.

Samla mer inspiration till barnrummet? Läs också 4 spännande idéer till barnrummet. 

Vilka kulörer?
Illuminated Cognac

Ibland kan den kreativa lekstunden bli lite uppåt väggarna. Gör det enkelt att förlåta med vår tvättbara och tåliga Easy2Clean-färg med innovativ, fläckavvisande teknik.


Matcha med rosa

Skapa en unik miljö i barnrummet med klassiska, rosa nyanser

Rosa kan vara allt från blek pastellrosa till sprakande magenta och har alltid varit en ständig favorit i barnrummet. Även om den är populär kan du dock hitta unika sätt att använda färgen. Komplettera med ränder i milda nyanser som lavendel eller duvgrått, så får den klassiska nyansen snabbt en modern makeover. Se hur du kan skapa perfekta ränder här.

Vilka kulörer?
Glowing Marseille, Bright Marseille, Clear Versailles och Light VersaillesVirvlande vitt

Testa vitt i barnrummet för en inredning som känns både elegant och mångsidig

Ljust, fräscht och användbart – en vit vägg kan bli den perfekta bakgrunden till färgsprakande accenter och inredningsdetaljer. Dessutom utgör den en utmärkt fond för kreativa barn som vill uttrycka sin föränderliga personlighet och dagens intressen. Om du redan har en neutral vägg att arbeta med och har ont om tid eller pengar, kan du snabbt och lätt lattja loss med roliga former eller mönster på väggen. Se hur du kan skapa roliga, geometriska former på en vägg med hjälp av tejp.

Vilka kulörer?
Light CalaisGult skapar en plats i solen

Testa gult i barnrummet för en solig och trivsam stämning

Sprid solsken i barnrummet med ett lager knallgul färg – perfekt när du vill liva upp ett utrymme. Färgen kan användas på egen hand eller kombineras med träiga toner för ett lugnande intryck. Med ett fåtal färgstarka inslag bland möbler eller inredningsdetaljer kan du smidigt och lätt sätta barnets personliga prägel med en solig trivselnyans.

Vilka kulörer?

Illuminated Rochefort

Vill du ha mer inspiration? Upptäck fler kreativa barnrumsidéer. Läs också: Inspirerande inredningstips till barnens sovrum 

 

Hämtar data, vänta...