Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Arbetsplats i hallen med väggar och tak som målats mjukt rosa

Ett hemmakontor – fyra helt olika stämningar, med Nordsjö Årets kulör 2024

Vår Årets kulör, Sweet Embrace™, och de lättanvända paletterna ger dig den flexibilitet du behöver för att kunna skapa flera olika uttryck på ditt hemmakontor. 

I dag jobbar fler av oss hemifrån än någonsin förr, så det har blivit ännu viktigare att skapa en arbetsplats som vi trivs med. Vår Årets kulör 2024, Sweet Embrace™, utgör den perfekta utgångspunkten för alla dina dekorativa kulörprojekt. Utöver att den på egen hand förmedlar en mjuk känsla av värme på hemmakontor av alla typer fungerar den även som grundkulör för en mängd andra nyanser. 

Med den som utgångspunkt har vi tagit fram tre kulörserier – a warm colour story, a calm colour story och an uplifting colour story – för att göra det enkelt för dig att förverkliga din vision. Ta reda på hur du kan ändra stämningen på hemmakontoret bara genom att välja en annan palett ...

Mjuk och optimistisk

Den moderna, skira och lugnande Sweet Embrace™ kan ge ett rum en mjukare känsla och fungerar perfekt på egen hand. Om du satsar på en enskild kulör kan du testa att även måla den i taket för att framhäva den hemtrevliga, omslutande känslan. 

Varm och jordig

Med vår warm colour story vill vi skapa en mysig känsla. Här får kombinationen av Sweet Embrace™ och en jordig terrakottanyans en arbetsyta i en hall att kännas inbjudande.

Arbetsplats i en hall målad i mjukt rosa och varm terrakotta.

Lågmält lugn

Genom att väga upp Sweet Embrace™ med klara nyanser inspirerade av naturen kan vår calm colour story hjälpa dig att skapa en färgstark kontrast utan att det tar över utrymmet.

Arbetsplats i en hall där den vänstra väggen och taket målats i mjukt rosa och de andra väggarna i grönt

Glad och sprudlande

När de fantasifulla nyanserna i vår uplifting colour story används tillsammans med Sweet Embrace™ bidrar de till att göra utrymmet glädjefyllt och energigivande. Kombinationen av två toner skapar en diskret och välkomnande miljö till hemmakontoret.

Arbetsplats i en hall där väggen delats upp i två block som målats med mjukt rosa och ljust lila
Hämtar data, vänta...