Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Elegant och familjevänlig köksinspiration

Har du ett hektiskt familjeliv samtidigt som du älskar att ha gäster? Upptäck hur du kan göra om ett rum som fungerar för alla tillfällen.

Välj en färgsättning som fungerar både dag och kväll

När du väljer färgsättning för ditt kök är det viktigt att välja nyanser som fungerar både för familjelivet och kvällsnöjen. Mjuka kritfärger som bleklila, havsgrön och blekblå är inte bara tidlösa utan kan också enkelt snyggas upp vid behov.

Dessa diskreta färger har en tidlös känsla som får dina gäster att känna sig hemma med en gång och de är också en perfekt neutral bakgrund så att din och din familjs stil lyser igenom.

Här har väggarna målats i en avtorkningsbar matt färg Perform+ Easy2Clean i kulör Soft Paris som ger rummet en fräsch atmosfär.

 

Kulören Soft Paris på köket

 

Minska röran med eleganta förvaringslösningar

I ett jäktigt familjekök är det mycket viktigt med gott om plats för förvaring – särskilt för att se till att hålla vissa saker utom räckhåll för små händer! Här gör de vita skåpen att rummet känns ljust och rymligt samtidigt som mörkbruna detaljer jordar hela färgsättningen.

 

Grå grön kulör Soft Paris på köket

 

Tillför värme med färg och struktur

I denna öppna planlösning gör de honungsfärgade trämöblerna att rummet känns mysigt och inbjudande. Fördelen med ett furubord är att du kan slipa ner det och lackera om det om bordet skulle bli repigt eller få fula märken.

Furubänkar passar också perfekt för familjer eftersom en gäst på så sätt alltid får plats i sista minuten. Perfekt för oförberedda middagsbjudningar!

Hämtar data, vänta...