Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Djärvt och busigt med geometriska former i barnrummet

Skapa ett spännande sovrum till ditt barn med raffinerade, geometriska figurer

Det krävs inte något matematiskt geni för att skapa skarpa linjer och iögonfallande motiv på väggarna. Snarare tvärtom – så utrusta dig med maskeringstejp och ge kreativiteten fritt spelrum. Låt dig inspireras av våra spektakulära, grafiska designer och se hur enkelt du kan fixa samma sak i vår Gör det själv-video. Det här är ett perfekt sätt att ge barnrummet en unik prägel.

Speglade motiv

Det går att vara sofistikerad även med stora, knalliga former. Inrikta dig på ett enda hörn i sovrummet och spegla motiv och nyanser från möbler och inredning för en harmonisk helhet. Milda och nedtonade väggar fungerar bäst till detta och får kreationerna att sjunga huvudstämman.

Vilka kulörer?
Bright Valence
Dusky Cognac

Barn är alltid barn och ibland behöver väggarna kanske lite extra skydd. Så varför inte testa vår tvättbara och tåliga Easy2Clean-färg [Link to Easycare slow-mo video] med innovativ, fläckavvisande teknik?

Djärvt och starkt

Måla barnrummets väggar med färgglada, geometriska former.
Färgglada, geometriska former på väggarna

Använd det här knepet för att måla en dramatisk fondvägg i barnrummet som öppnar upp ytan mellan sängen och taket. Det spelar ingen roll vilka färger du använder till sektionerna – vinklarna skapar en illusion av extra rymd. Det är inte vetenskap, men visst är det fiffigt!

Vilka kulörer?
Glowing Rochefort
Dark Grasse
Clear Miramas
Intense Montpellier

Vill du testa en annan form? Se våra tips på hur du kan använda cirklar i barnrummet 4 sätt att arbeta med cirklar i barnets sovrum.

Busiga mönster

Liva upp hyllor och inredningsdetaljer i barnrummet med lekfulla, geometriska former
Geometriska former med tejp

Använd maskeringstejp för att måla en färgstark och skojig fondvägg i barnrummet, som ett smart sätt att liva upp hyllor och inredningsdetaljer. Markera de former du vill skapa på väggen med tejpen, måla i varje form några gånger och dra bort tejpen för att slutföra ditt mästerverk.

Vilka kulörer?
Mystical Nice
Deep Dijon

Vill du ha fler idéer om hur du kan måla om med linjer? Samla inspiration bland våra tips på hur du använder ränder i barnrummet 4 sätt att måla ränder i barnrummet.

Sätt segel

Skapa ett sovrum på havstema till ditt barn med geometriska figurer
Sovrum på havstema med geometriska former

Sätt segel och ge dig ut på de sju haven genom att måla vågornas svall. Sicksacka dig fram med tejp tvärs över en vägg och måla sedan ovandelen himmelsblå och nederdelen mörkblå. Avrunda med autentiska inredningsdetaljer i marin stil, som en modellyacht eller fina snäckskal. Skepp ohoj!

Vilka kulörer?
Light Cognac
Intense Dijon

Se hur enkelt det är att skapa geometriska former i vår Gör det själv-video.

[Insert Quick how-to video – How to paint a geometric shape]

Om du känner dig djärv och vill skapa ett äventyrsrum till ditt barn med hjälp av grafiska former kan du se hur här [Link to: Adventure bedroom page].

Hämtar data, vänta...