Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
CamillaAthena Brown

CamillaAthena Brown

Jag tror att vi kommer att få se mer av jordnära kulörer framöver och min signaturkulör passar riktigt bra ihop med de trender som vi ser nu.

Presentation av bloggare:

42-åriga Camilla är ursprungligen från Oslo, Norge men har flyttat till Sarpsborg. Där bor hon tillsammans med sina två barn, som är 8 respektive 10 år gammal.
Camilla driver ett eget företag ”Camilla Athena Boozt Boligstyling” och utför uppdrag inom reklam, styling samt tar produktbilder till butiker och företag.
Camilla driver även bloggen http://camillaathena.blogg.no/ som handlar om interiör och styling. Det märks verkligen på hennes blogg att hon älskar allt som har med inredning att göra.


 

Presentation av kulören: CamillaAthena Brown

Denna varma, brunsvarta kulör som jag har valt, är en lite annorlunda kulör än vad jag vanligtvis brukar använda. Jag tror att vi kommer att få se mer av jordnära kulörer framöver och jag tycker att denna passar riktigt bra ihop med de trender som vi ser under 2018.
 

CamillaAthena Brown


 

Användningsområde:

Denna varma, brunsvarta kulör kommer att passa perfekt tillsammans med olivgrönt, ljusbrunt, beige, orange men du kan också välja en liknande nyans från hela färgcirkeln. Den blir även superläcker tillsammans med inslag av ljusa nordiska träslag och gröna exotiska växter.

Vad betyder kulörer i inredningen?

Jag tycker att kulörer betyder allt. Själv använder jag mycket grått, grönt och lite inslag av orange och gult hemma. Det som jag älskar med denna kulören är att den ger en varm och mysig känsla. 
 

CamillaAthena Brown på barnrummet

Vill du läsa mer om Camillas alla spännande projekt så kan du följa henne här:
Blogg: http://camillaathena.blogg.no/
Instagram: @camillaathena

Hämtar data, vänta...