Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Pannkakstårta, laga pannkakstårta
Pannkakstårta, laga pannkakstårta

BJUD PÅ PANNKAKSKALAS EFTER KÖKSMÅLNINGEN

Att bjuda på ett riktigt festligt kalas när målningen i köket är klart är ett måste. Och finns det något bättre än att fira med både barnens och de vuxnas stora kalasfavorit – den smarriga pannkakstårtan!

BARNSLIGA OCH LEKFULLA ÄVENTYR KAN INNEBÄRA BÅDE MATRESTER OCH LERPÖLAR PÅ VÄGGARNA

En sak är säker - livet förändras när man skaffar familj - och så även hemmet, inredningen och vikten av att ha en väggfärg som tål ett och annat. Känner ni igen problemet med fettfläckar i köket, smuts och lera i hallen och ett allmänt behov av att torka väggarna efter ett lekfullt äventyr?

EASY2CLEAN - EN FÄRG FÖR LIVET HELT ENKELT

Nordsjö Perform+ Easy2Clean är en Svanenmärkt, matt väggfärg som både är smutsavvisande och lätt att tvätta ren - utan att påverka färgens matthet eller intensitet. Så äntligen kan du göra trendiga inredningsval samtidigt som du får funktionella rum gjorda att leva i. En färg för livet, helt enkelt.
Produkten är perfekt till både köket, hallen och barnrummet - där det är bra att ha en väggfärg som tål det där lilla extra. Läs mer om Easy2Clean här.

Se vår enkla steg-för-steg guide hur du målar dina väggar inomhus här. 


KÖKET

Köket är verkligen familjens samlingspunkt där man både kan förbereda en god söndagsfrukost eller en mysig picknick, duka upp för roligt pyssel, läxläsningar och mumsiga pannkakskalas.

När man tänker på kök, så tänker man oftast på vitvaror och köksskåp. Men matplatsen spelar faktiskt en lika stor roll för att skapa rätt känsla i köket. Och ofta är det både enklare och billigare att förändra här. Ny färg på väggarna tar inte lång tid - men skillnaden bli enorm. Prova så får ni se!

När man ska välja kulör till sitt kök så kan man med fördel välja en mörkare bakgrundskuliss och därmed låta inredningsdetaljerna bli en spännande rekvisita. Detaljer i mjuka pastelltoner, naturligt trä eller trendiga och varma koppartoner skapar en skön kontrast.

FÄRGKLICKAR I KÖKET LIVAR UPP

Att låta köket bli en läcker och inbjudande färgklick i hemmet är trendigare än någonsin. Hitta din favoritkulör i vår digitala färgpalett som du hittar här. 
Sen vem har sagt att sopsortering måste vara tråkigt? Piffa upp din hörna i köket där ni alla sopsorterar och gör den lite roligare med hjälp av lite färg. Här har vi målat med kulören Illuminated Fontaine.


LEK MED FÄRG & FORM

Varför inte passa på att leka med färg och form i köket? Skapa några oväntade och spännande blickfång genom att bryta av med lite starkare kulörer och skapa roliga effekter. Ibland är det som inte är riktigt färdigt - ofta det som kan bli mest intressant för ögat. 
FIRA MAKE-OVERN MED ETT KALAS!

Att bjuda på ett riktigt festiligt kalas när målningen är klar är ett måste. Och finns det något bättre än att fira med barnens stora kalasfavorit – den smarriga pannkakstårtan?
Samla familjen och baka en mumsig pannkakstårta tillsammans, duka upp fint och pynta med färgglada girlanger och ballonger.

easy2clean, kök, avtorkningsbar färg, matt färg, svanenmärkt färg
easy2clean, kök, avtorkningsbar färg, matt färg, svanenmärkt färg


SÅ HÄR LAGAR DU EN PANNKAKSTÅRTA

Att laga en god pannkakstårta är inte alls svårt. Se vårt enkla recept här nedan på hur du lagar en barnsligt god pannkakstårta.

Ingredienser till en klassisk pannkakssmet för 4 portioner: 

 • 3 ägg
 • 2,5dl vetemjöl (bovetemjöl för en glutenfri pannkakstårta)
 • 6 dl mjölk
 • 0,5tsk salt
 • en liten nypa socker
 • 1msk smör + extra till stekning


Så här gör du:

 • Blanda ihop vetemjölet (bovetemjöl för en glutenfri pannkakstårta) och saltet i en bunke. Tillsätt hälften av mjölken - 3dl - och vispa till en jämn och fin smet.
 • Vispa i resten av mjölken - 3dl. Vispa sist i äggen.
 • Låt gärna smeten svälla en stund innan du börjar stekningen.
 • Bryn lite smör i en stekpanna. Häll ett tunt lager pannkakssmet i stekpannan. Vänd pannkakan när ytan blivit matt och stelnat till. 
 • Lägg pannkakorna på hög och låt de kallna innan du monterar ihop din pannkakstårta.

   
 • Fyllningen kan bestå av allt från choklad & bananer eller sylt & grädde. Lägg ihop pannkakorna med den valda fyllningen emellan. 
 • Dekorera sedan med valfri topping (grädde och lite färska bär är en favorit hos oss) och pudra på lite florsocker på slutet för den extra lyxiga kalaskänslan.

SMAKLIG SPIS!

Pannkakstårta, laga pannkakstårta
Pannkakstårta, laga pannkakstårta

TÄNK VAD LITE FÄRG KAN GÖRA

Är ni osäker på vilken kulör ni ska välja till köket? Köp Colour Tester som är ett smidigt litet verktyg med en praktisk inbyggd mini-roller så kan ni testa kulören direkt på väggen - tillsammans hela familjen!
Prova er fram och hitta era favoritkulörer tillsammans. Beställ hem favoriterna redan idag - klicka här för att komma till beställningssidan.

GE DINA KÖKSLUCKOR NYTT LIV MED HJÄLP AV FÄRG

Hemma hos bloggaren Anna Kubel så fick köksluckorna nytt liv med hjälp av lite färg. Läs mer hur du målar dina köksluckor här. 

Färg i köket i hemmet till Anna Kubel
Hämtar data, vänta...