Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Behöver du koppla av? Omge dig med milda nyanser

Använd diskreta färger för att skapa ett rofyllt hem.

I en värld som hela tiden tävlar om vår uppmärksamhet är det viktigt att skapa lugnande rum i våra hem som tillåter oss att koppla av och ge kraft åt både kropp och själ. För en färgsättning som är både lugnande och uppiggande behöver du inte leta vidare. Den här vuxna paletten med naturliga, rökiga neutrala toner och delikata vita nyanser passar perfekt.

Denna självsäkra och anspråkslösa färgtrend handlar om att använda subtila färgskiftningar för att skapa så stor effekt som möjligt. Skapa en ren vit bas för att komma igång och introducera långsamt färger med mjuka undertoner så som blek sand, dimmig himmelsblå eller kall sten. Dessa rökiga neutrala toner hjälper dig att tillföra värme och färg utan att dominera rummet. Mattor eller filtar i liknande nyanser tillför spännande strukturer.

När du arbetar med en ljus färgsättning är ljussättningen ditt hemliga vapen för att skapa gott om rymd. Skapa svag och mjuk belysning genom att använda många fristående golvlampor med lågt watt-tal och en taklampa med dimmer. Denna stil handlar om enkelhet och finess så det är mycket viktigt att skapa ett rum som känns nedtonat och genomtänkt – utan ego!

Hämtar data, vänta...