Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Back to the roots byMalin

Back to the roots byMalin

Jag har valt en mycket mörk och harmonisk grön kulör som är både lugnande och inger trygghet. Jag har valt den då jag känner att vi har ett behov av att komma närmare naturen. Jag älskar att vara ute i skogen, odla och jag har mycket gröna växter hemma.

Presentation av bloggare:

Malin Persson, bloggar för Elle Decoration och bor i Malmö, Sverige.
Jag brinner för en personlig och tidlös inredning. På min blogg vill jag dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen.

Presentation av kulören: Back to the roots byMalin

Jag har valt en mycket mörk och harmonisk grön kulör som är både lugnande och inger trygghet. Jag har valt den då jag känner att vi har ett behov av att komma närmare naturen. Jag älskar att vara ute i skogen, odla och jag har mycket gröna växter hemma. Denna kulören gör det möjligt att få en fin, naturlig grön färg i hemmet, man kan måla väggar, lägga till möbler och textilier i flera olika gröna toner. Grönt är en fantastisk kulör då det finns så otroligt många fina nyanser, vilket också det svårt att bara välja en. Men jag lyckades och valde denna.

 

Malin Persson målas med färgen ack to the roots byMalinMed all den tid vi använder framför datorer och med våra telefoner så finns det ett behov att hitta tillbaka till naturen och finna meningen med livet. Den gröna färgen gör oss lugna och genom att titta på det gröna som gror och växer samt köra ner händerna i jorden hittar vi tillbaka på något sätt. Jag är en hästtjej och uppvuxen i skogarna i norra Skåne och därför är det extra viktigt för mig med närheten till naturen.Användningsområde:

Jag tycker att denna kulören är lysande att använda på möbler. Den är perfekt till att måla om möbler som du redan har hemma. Ett slitet, vitt och tråkigt gammalt träbord kan man måla om i en mörk, vacker färg och det får garanterat ett nytt uttryck. Vackra gamla dörrar och lister kan också få ett lyft med denna kulör.

Vad betyder kulörer i inredningen:

Färger är otroligt viktiga i inredningen. Du kan skapa ett helt nytt uttryck genom att använda en viss färg. Från det helt kliniskt vita till mer mörka och varma färger som skapar en ombonad atmosfär där du känner lust att slå sig dig ner.
Generellt kan man säga att det finns inget rätt eller fel med val av färg och man kan använda flera olika, det viktiga är hur man får dem att fungera ihop. Själv föredrar jag naturliga, dämpade och dova pasteller, särskilt gröna som för tankarna till naturen.
 

Vill du läsa mer om Malins alla spännande projekt så kan du följa henne här:
Blogg: https://malin.elledecoration.se/
Instagram: @themalinpersson

Hämtar data, vänta...