Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
AimForHappiness Peony

AimForHappiness Peony

Jag är verkligen förtjust i rosa. Det var svårt att välja en kulör då jag gillar att ha färger i hemmet. Kulören är inspirerad av det operfekta i naturen. Det är en kulör som passa bra ihop med mörkblått och en mörk grön, som havet och gröna träd.

Presentation av bloggare:

Jag heter Jannicke Valen, är 39 år och bor på en halvö utanför Oslo i Norge. Jag är en estet med hjärta för visuellt berättande. Jag är utbildad som grafisk designer och stylist. Jag är en kreativ person som har en passion för att dela med mig av bra berättelser. Min arbetsdag är uppdelad mellan home styling, inredningsprojekt, styling- och fotograferingsuppdrag, grafisk design, färgsättning och drift av sociala medier. Min blogg är också en del av mitt arbete och jag känner mig hedrad att jag har möjligheten att få inspirera mina läsare.

Presentation av kulören: AimForHappiness Peony

Jag är verkligen förtjust i rosa. Det var svårt att välja en kulör då jag gillar att ha färger i hemmet. Kulören är inspirerad av det operfekta i naturen. Det är en kulör som passa bra ihop med mörkblått och en mörk grön, som havet och gröna träd. Alltså en kulör som är något helt annat men passar ihop med de elementen.

AimforHappiness

Användningsområde:

Jag tror att det är en riktigt fin kulör till detaljer, till exempel till en fondvägg eller möbel.

Vad betyder kulörer i hemmet och vilka använder du själv?

Det betyder massor. Jag arbetar mycket med färgsättning och kulörer kan användas till att skapa en stämning, en miljö och till att skapa ett hem. Hemma hos mig har jag en blå vägg, jag har den nya HeartWood (Colour of the year från Nordsjö) och jag har något grönt. Jag gillar verkligen färger!

AimForHappiness male stole

Läs mer om Jannickes dag i Köpenhamn när vi hade vår kreativa workshop och skapade Nordic Colours: https://aimforhappiness.com/2017/10/08/fargerike-kobenhavn/

Vill du läsa mer om Jannickes spännande projekt så kan du följa henne här;

Hämtar data, vänta...