Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

4 sätt att förändra ditt vardagsrum med årets kulör 2018 från Nordsjö

Fyra nya färgpaletter att prova i ditt vardagsrum med årets kulör 2018 från Nordsjö

Behöver ditt vardagsrum piggas upp? Våra trendiga kulörer för 2018 kan vara lösningen. Heart Wood har utsetts till årets kulör 2018 från Nordsjö – och våra kulörexperter har valt ut ett antal kulörer att kombinera den med. Varje färgschema utgår från Heart Wood – från den mysiga känslan som skapas av fylliga toner till energin i kontrasterande djärva kulörer. Vilket färgschema passar hjärtat i ditt hem?

1. Det välkomnande vardagsrummet

Årets kulör 2018 från Nordsjö och dess kompletterande kulörer skapar en trygg stämning i ditt vardagsrum, men det innebär inte att du måste undvika oväntade designidéer. Den grafiska neutrala ovalen som breder ut sig över två väggar i det här vardagsrummet är iögonfallande, men intrycket mjukas upp av dess organiska form.

Vilka kulörer?
Heart Wood
BN.02.82
B1.08.37
YN.02.45
C9.06.21

 

2. Det ombonade vardagsrummet

Använd jordiga toner ihop med Heart Wood för att få ett ombonat vardagsrum
Ombonat vardagsrum i jordiga toner

 

En mörkare färgyta på väggens överkant skapar ett vardagsrum med en känsla av fristad och värme. Den här kulörkombinationen blandar jordiga toner som fungerar bra med naturliga träslag och grönska och skapar en härlig, mysig atmosfär.

Vilka kulörer?
Heart Wood
C0.23.18
E0.03.72
E5.37.44

 

3. Det dynamiska vardagsrummet

Kombinera Heart Wood med kontrasterande toner för att skapa ett dynamiskt vardagsrum
Dynamiskt vardagsrum

 

De starka vertikala linjerna i kontrasterande toner i det här energiska färgschemat får rummet att kännas större. Om innertaket och en huvudvägg målas i samma neutrala ton skapas en känsla av rymd och en kontrast mot de djärvare tonerna. Den totala känslan är livfullhet och energi.

Vilka kulörer?
Heart Wood
G5.19.40

 

4. Det familjevänliga vardagsrummet

Använd blått med Heart Wood för att skapa ett familjevänligt vardagsrum
Vardagsrum i blått och Heart Wood

 

Kombinationen av svala blå toner och den varma rosa nyansen hos Heart Wood skapar en perfekt balans mellan fräscht och mysigt. Det här är den idealiska paletten för stora, upptagna familjer som vill ha en lätt, välkomnande känsla i sitt vardagsrum. Användbart tips: du får en modern version av en tvåfärgad vägg om du skapar en kulörbrytning nära innertaket.

Vilka kulörer?
Heart Wood
S2.07.58

 

Inspirerad?
Upptäck hur de här nya färgpaletterna kan förändra ditt vardagsrum med Visualizer-appen från Nordsjö

Hämtar data, vänta...