Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

4 sätt att förändra barnets sovrum med årets kulör 2018 från Nordsjö

Vill barnen ha sina rum omgjorda? Hitta en stil som passar dem med årets kulör 2018 från Nordsjö

Letar du efter inspiration för att göra om barnets sovrum? Prova Heart Wood – årets kulör 2018 från Nordsjö. Experterna på kulörtrender vid vårt Global Aesthetic Centre har identifierat den som kulören för stunden. För att göra den lättanvänd har de också identifierat kompletterande nyanser att kombinera den med. Så vare sig du vill att barnets väggar ska vara livliga eller lugnande är Heart Wood så mångsidig att du kan hitta en kulörkombination som passar.

1. Det mysiga och varma barnrummet

Du kan prova en ny designidé och måla en bred rand i kraftigt senapsgult i kombination med mjuka, jordnära pastellkulörer. I det här sovrummet skapar Heart Wood en bakgrund som du kan behålla och anpassa rummet runt när barnet växer.

Vilka kulörer?
Heart Wood
B7.10.59
E5.37.44 

2. Det fantasifulla barnrummet

Använd Heart Wood-former för att skapa ett fantasifullt barnrum
Barnrum med Heart Wood-prickar

Skapa ett kul, lekfullt rum i rosa och lila nyanser. Den här färgpaletten fungerar bäst med en ljus baskulör och sedan experimenterar du med former i mörkare kompletterande kulörer. Ovalerna är lätta att skapa och tillför den lekfulla känslan. Komplettera looken med texturerade material.

Vilka kulörer?
COY B5.05.52
C2.06.68
YN.02.45

Kul att prova? Se hur lätt det är att måla en oval: 

 

3. Det ljusa barnrummet

Kombinera gult och Heart Wood i barnets sovrum
Barnrum i gult och Heart Wood

En livfull gul kulör lyfter fram intensiteten i det ljusrosa hos Heart Wood – årets kulör 2018 från Nordsjö. Med Heart Wood på väggens nederdel får du en lugnande stämning nära sängen – perfekt när man ska sova – samtidigt som hela rummets stämning blir kul och lättsam. Komplettera looken med lätta accessoarer i trä och lakan i pastellkulörer. Var heller inte rädd för att lägga till en grön nyans.

Vilka kulörer?
Heart Wood
F6.35.68
F1.34.58

4. Barnrum med naturtema

Måla barnets sovrum i naturinspirerade toner och Heart Wood
Barnrum i naturtoner och Heart Wood

Skapa ett lugnande färgschema genom att lägga till breda ränder i naturinspirerade blåa och gröna nyanser och jordnära neutrala toner. Växter och möbler i naturträ är enkla sätt att komplettera den lugnande känslan. Användbart tips: använd den mest neutrala kulören bakom skrivbordet, så att du kan byta accessoarer när du vill.

Vilka kulörer?
Heart Wood
N1.06.61
Q5.04.72
CN.00.70

Inspirerad?
Upptäck hur de här nya färgpaletterna kan förändra dina barns rum med Visualizer-appen från Nordsjö

Hämtar data, vänta...