Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

4 sätt att använda årets kulör från Nordsjö i ditt sovrum

Upptäck hur du kan använda årets kulör 2018 från Nordsjö för att skapa olika sinnesstämningar i ditt sovrum

Vill du veta hur du förändrar ditt sovrum med de senaste kulörerna? Experterna på kulörtrender vid vårt Global Aesthetic Centre har presenterat en ny uppsättning färgscheman som alla fungerar med Heart Wood – årets kulör 2018 från Nordsjö. Fördjupa dig i de här fyra sovrumspaletterna och upptäck hur Heart Wood kan användas på olika sätt i ditt hem.

1. Det lugna sovrummet

Heart Wood skapar en harmonisk stämning i ditt hem. Det gör den till den idealiska kulören för ett sovrum. Genom att kombinera Heart Wood med bläckblått, lera och kaffetoner skapas en omedelbar känsla av lugn. Om du har ett fokusområde – exempelvis ett skrivbord eller ett sminkbord – kan du göra det till ett blickfång med en grafisk färgdesign!

Här är vår snabbguide för att måla en oval [insert video link]

Vilka kulörer?
Heart Wood
B1.08.37
D5.06.68
W9.10.13

2. Det mysiga sovrummet

Skapa ett mysigt sovrum genom att kombinera Heart Wood med mildare rosa
Mysigt rosa sovrum

Om du letar efter kulöridéer för att skapa en mysig känsla i ditt sovrum kan du matcha Heart Wood med milda rosa toner. Använd den här paletten ihop med olika plyschmaterial för att göra sovrummet ännu hemtrevligare.

Vilka kulörer?
Heart Wood
E0.03.72
B7.25.50

3. Det energigivande sovrummet

Kombinera grönt med Heart Wood för ett energigivande sovrum
Energigivande grönt sovrum

Skapa en energikick och kombinera Heart Wood med livliga gröna och gula nyanser. Prova exempelvis att måla en stark vertikalrandig väggdesign med hjälp av de här starka tonerna och skapa ett sovrum som säger "upp och hoppa"?

Vilka kulörer?
COY B5.05.52
G5.19.40
H1.11.70

4. Det avspända sovrummet

Använd blått och Heart Wood för att skapa ett avspänt sovrum
Avspänt blått sovrum

Skapa en avspänd kulörkombination för ditt sovrum genom att kombinera Heart Wood med neutrala nyanser och mörkare nyanser av skifferblått. Det är superenkelt att använda paletten som passar i många hem, så experimentera gärna med kulörblockering och kontrasterande väggar. Accessoarer i naturliga material som bomull och linne ger ett lugnande och avspänt resultat.

Vilka kulörer?
Heart Wood
CN.00.70

S2.13.39

Inspirerad?
Upptäck hur de här nya färgpaletterna kan förändra ditt sovrum med Visualizer-appen från Nordsjö

Hämtar data, vänta...