Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Årets kulör 2018 – Heart Wood

Upptäck hur Heart Wood, årets kulör 2018 från Nordsjö, kan skapa lugn och harmoni i ditt hem.

Heart Wood är årets kulör 2018 från Nordsjö. Den är vald för hur perfekt den matchar och knyter an till naturens lugnande färger, som ett skogens hjärta helt enkelt.
Den här jordnära rosa kulören kan användas i en rad färgkombinationer beroende på vilken atmosfär du vill skapa i ditt hem.

Inspirationen bakom Heart Wood

Idéer för ett neutralt vardagsrum
Idéer för ett neutralt vardagsrum

Kulören togs fram 
av specialisterna vid vårt Global Aesthetic Centre. Tillsammans med experter på internationell design och samhällstrender har vi identifierat ett globalt behov av hem som känns trygga och välkomnande.
Det är här Heart Wood kommer in i bilden – en jordnära rosa som kan vara lugnande, energigivande eller avkopplande, beroende på vilka andra kulörer den kombineras med. 


Ann-Charlotte Linde, Nordic Colour Manager på Nordsjö, beskriver kulören som en varm gråbrun med en svagt rödaktig ton. Heart Wood är ytterst mångsidig och kan skapa en rad olika sinnesstämningar, beroende på vilken palett du kombinerar kulören med.

Kulörer på bilden:
COY B5.05.52
C2.06.68
D2.11.43
B1.08.37

Kulören i hjärtat av alla rum

Varmt och välkomnande kök
Välkomnande kök

Heart Wood är en gråbrun kulör med en svagt rosa ton som skapar en välkomnande och varm känsla i rummet. Nyansens mångsidighet innebär att du kan använde den i en rad kulörkombinationer – allt från ärtigt gröna till svala blå nyanser – för att skapa en sinnesstämning som känns rätt för dig.

Kulörer på bilden:
COY B5.05.52
S2.07.58

Kompletterande kulörer

Berikande kulörer i ett sovrum
Berikande kulörer i ett sovrum

Kombinera Heart Wood med jordiga toner för att skapa en varm och avkopplande kulörkombination. Bryt av de varma, harmoniska nyanserna med en accent av bläckblått och lägg elegans till den mysiga känslan, eller kombinera den med ljusare kulörer för en luftig men ändå ombonad atmosfär.

Kulörer på bilden:
COTY B5.05.52
T9.26.21
YN.02.45
BN.02.82

Hämtar data, vänta...