Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Så målar du panel

Måla om hemma! Vi hjälper dig att välja rätt färg och rätt kulör. Få en vacker panel för tak och vägg inomhus.

Måla träpanel - så gör du

Panel SuperFinish mjosa
Panel SuperFinish mjosa

• Täck alla golv och möbler med täckpapp och tvätta panelen med Nordsjö Original Målartvätt. Skölj av med vatten, låt torka och slipa bort eventuell träfiberresning. Om panelen är lackad ska du matta av ytan med sandpapper.

• Stryk på Nordsjö Original Kvist- och spärrgrund i två omgångar för att minska risken för missfärgningar. Använd en roller och arbeta med 2–3 brädor åt gången, efterstryk med en bred pensel. Alla sprickor och hål ska spacklas med Nordsjö Professional Snickerispackel.

• Måla med Nordsjö Ambiance Superfinish. Lägg på färgen med en roller och efterstryk därefter med en bred pensel.

Rätt färg på panel :: Ambiance SuperFinish

Rätt färg på rätt plats Ambiance Superfinish
Rätt färg på rätt plats Ambiance Superfinish

Vattenburen helmatt eller halvblank snickerifärg med extremt bra utflytning och reptålighet. Avsedd för målning inomhus på panel, dörrar, karmar, socklar samt rostskyddsgrundade plåt-och ståldetaljer. Tack vare den hårda ytan som färgen ger, är den perfekt för målning utanpå och inuti t.ex. köksskåp.

Hitta rätt kulör

Skapa balans i barnrummet genom att kombinera mättade nyanser med färgglada kulörer.
Kontrasterande kulörer

För att hitta ”din” kulör bland alla, finns det många faktorer att ta hänsyn till. Till exempel ljusinsläpp, storleken på rummet, material och arkitekturstilen i ditt hem. Ljusinsläppet är det som har störst påverkan på hur kulören upplevs och där handlar det både om solljus, väderstreck och den belysning du har hemma.

Ett ovärderligt tips för att bli helt nöjd är att köpa provburkar och måla upp i rummet. Undersök sedan hur kulörerna upplevs i dags- och kvällsljus och vad som händer när du tänder lamporna.

Färgsätt ditt hem utan att måla

Visualizer 3 kulörvälger
Visualizer 3 kulörvälger

• Ladda ner gratisappen Nordsjö Visualizer i Google Play eller App store för att testa olika kulörer på din vägg. Läs mer...

• Besök din Nordsjöbutik för att hämta inspirationsbroschyr och kulörprover. Du hittar butiken här...

• Köp provbrukar av dina favoritkulörer för att testa hur de ser ut hos just dig.

Hämtar data, vänta...