Nordsjö Ambiance bäst i test

När Tv-programmet Plus testar tolv inomhusväggfärger i olika prisklasser är Nordsjö Ambiance Silkematt testets stora vinnare

Bästa färg på sovrummet
Bästa färg på sovrummet

När Tv-programmet Plus testar tolv inomhusväggfärger i olika prisklasser är Nordsjö Ambiance Silkematt testets stora vinnare.

SVT Plus har testat Nordsjö Ambiance Silkematt tillsammans med elva andra produkter från ledande färgleverantörer på den svenska marknaden. De har bedömts utifrån hur färgerna är att jobba med, hur slutresultatet blir på väggen och hur lätt det är att rengöra den målade väggen när färgen är på plats.

Ambiance Silkematt bäst i test
Ambiance Silkematt bäst i test

Resultatet visar en klar fördel för väggar som målats med Nordsjö Ambiance Silkematt. I jämförelse med de andra testade färgerna har Nordsjö Ambiance Silkematt bättre täckförmåga, är lättast att applicera samt har jämnast yta och fin gräng. Dessutom var Nordsjö Ambiance Silkematt den produkt som var lättast att torka bort fläckar på, vilket är en viktig egenskap för att slippa måla om hela väggen om olyckan skulle vara framme.

Ombre färg på väggen
Ombre färg på väggen

Det ligger många års forskning och utveckling kring den här produkten, och vi är glada att kunna erbjuda våra kunder en produkt som både är lätt att använda, ger ett snyggt slutresultat och är lätt att hålla ren och torka av. Produkten är dessutom miljömärkt med Svanen och EU Eco-label samt rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet.

Om din produktivitet dalar kan du föra in kryddiga, uppfriskande orange nyanser som ger dig nytt fokus.
Farger for kreativitet och studier

Fakta Nordsjö Ambiance Silkematt:

 • Mycket god täckförmåga
 • Lätt att applicera
 • Avtorkningsbar
 • Miljömärkt med Svanen och EU Eco-label
 • Rekommenderas av Astma- och Allerigiförbundet
 • Ambiance produkt

  Denim Drift är Colour of the year 2017

  Sovrum inspiration

  Vardagsrum inspiration