Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

New Romanticism

Paletten för 2017 förlitar sig starkt på färger från naturen, som kan förstärkas med organiska former och detaljer som ger en lugnande, vilsam och balanserad stämning.

New Romanticism  3
New Romanticism 3

Vi känner en samhörighet med naturen. Ett ansvar att ta hand om vår gemensamma värld och att tänka hållbart i alla val. Delta i bytesekonomi och återanvända produkter.

Vi har ett ökat intresse för hälsa och ekologiskt och närproducerad mat och vi försöker mer än någonsin att odla själv. Återanvänd dina möbler genom att måla om dem med någon/några av nedanstående vackra kulörer.

New Romanticism 4
New Romanticism 4

"Om ditt hem är din fristad, så kommer du uppskatta dessa härliga kulörer på dina väggar för att skapa en lugn och inbjudande stämning. Använd vår Color of the Year 2017, Denim Drift, för att förena jordnära grönt och mjuka lavendelkulörer. Addera sedan frodiga växter och andra naturmaterial för sudda ut linjen mellan inom- och utomhus för att uppnå full effekt.

New Romanticism
New Romanticism

Denna natur-inspirerade palett är perfekt för de av oss som bryr sig som världen omkring oss lika mycket som sitt eget välbefinnande. Kulörerna skapar ett utrymme där man får tid för reflexion i lugn och ro. Detta behov av ett utrymme för mindfulness var en tydlig inredningstrend i vår Color of the Year-analys."

Louise Tod Senior Color Designer – Global Aesthetic Center

Läs mer om New Romanticism

Kulörtrender 2017

Hämtar data, vänta...