Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Kom igång med ditt projekt

Kom igång med ditt projekt

Hur appen är uppbyggd

Visualizer 3 kulörvälger
Visualizer 3 kulörvälger

Första gången du öppnar appen väljer du minst tre bilder du gillar. Ditt kulörutbud anpassas efter dessa. Appen har två lager och du kan scrolla åt sidan i båda för att se mer. I vänster hörn ligger menyknappen, här hittar du hittar du dina projekt, projektverktyg och inställningar

Starta ett nytt projekt

Visualizer - nytt projekt
Visualizer - nytt projekt

För att starta ett nytt projekt, trycker du på +, under “Nytt projekt” (eller direkt på ögat på startsidan). Tryck sedan på ögat för att komma vidare. Följ instruktionerna för väljare, kamera eller panorama. Glöm inte att spara! Kulör väljer du i paletten längst ner, när du trycker på kulören kommer du också vidare till produktvalet.

Produktval

Visualizer - produktval
Visualizer - produktval

För att komma till produktval, tryck på färgburken. Välj rum, yta och glans i produktfiltret för att få fram lämpliga produkter. Tryck på symbolen för att hitta närmaste butik

Dela projektet med dina när och kära

Visualizer- share
Visualizer- share

Om du har svårt att hitta rätt kulör kan du spara dina idéer och dela dem med familj och vänner. Det gör du snabbt och enkelt i appen genom att trycka på pilen. Och de kan i sin tur skicka sina egna unika förslag till dig. Om du istället vill få tips av en expert, kan du dela dem med personalen i din Nordsjöbutik.

Börja måla!

Visualizer- Hitta butik
Visualizer- Hitta butik

När du har hittat den perfekta kulören ser nya Nordsjö Visualier också till att det blir enkelt att komma i gång. Du får hjälp att hitta en butik nära dig direkt i appen och på ett litet kick kan du förverkliga dina visioner.

Hämtar data, vänta...