Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Inspirerande hem: Bloggarnas favoriter

22 nya kulörer till ditt hem som passar till personliga inredningdetaljer och kan användes till lister och dörrkarmar och gamla möbler.

Bohemiskt & Blått

Inspirerande hem fargkarta blå

Kreativitet, personliga inredningsdetaljer och framför allt – finaste harmoni. I det här hemmet har en trygg inredningssjäl fått skapa loss. Här har blått fått ge hemmet en röd tråd. Resultatet är ett vågat men självklart experiment av matta färger som Nordsjö Ambiance Xtramatt i Krickelin dimblå och lugna havsblå nyanser och framför allt snickerifärger i matchade kulörer.

Våga även blanda stilar på dina möbler och ting. Att köpa ett skavt, vackert bord på loppis tillsammans med ett gäng gamla ramar adderar karaktär till resten av ditt hem. Den gamla trötta byrån i hallen och stolarna du hade tänkt skänka bort får nytt liv i kulörer du aldrig funderat på tidigare. Med Nordsjö Ambiance Superfinish snickerifärg skapar du en självständig stil i ditt hem. Våga ta ut svängarna.

Läs mer: Hemma hos @krickelin

 

Förändra med färg - inred bohemisk & blått

Inspirerande hem fargkarta monokromt

Formeln för ett vackert, enkelt och samtidigt stilrent hem, finns den?

I det här hemmet ger valet av en monokrom färgskala den där säkra känslan av stil. De varierande nyanserna av en kulörton som går igen i alla rum är medveten och välvald för att skapa ett lugn och en perfekt fond för personliga inredningsdetaljer. De tidlösa väggarna ger utrymme för gröna växter, vackra stilleben, möbler i olika material, konst och textiler. Läckert och smakfullt, eller hur?

Läs mer: Hemma hos Emily Slotte @emsloo

Ladda ner appen Nordsjö Visualizer i mobilen och testa vilka kulörer och nyanser som passar i ditt hem och med din inredning, utan att behöva måla om. Det kan knappast bli säkrare att hitta en ny stil.

 

Förändra med färg - inred stilrent & monokromt

Inspirerande hem fargkarta morkt

Det talas om att mörkt är det nya ljusa. Grått det nya vita. Fler och fler vågar lämna sin ljusa trygga kulörvärld för att dra sig mot en mörkare palett. I det här hemmet bidrar mörka väggar med en sober elegans. Här har till och med kuddar och textiler fått gå i samma färgskala.

Har du också haft ljusa väggar alldeles för länge? Våga måla matta midnattsblå eller mörkgröna väggar med Nordsjö Perform+ Easy2Clean. Då går till och med de mest sammetsmatta väggarna att torka av med en trasa om det skulle behövas. Skapa sedan ett blickfång av gröna blad eller kvistar. Växter och andra inslag från naturen kontrasterar fint mot de mörka väggarna och skänker värme åt ditt rum.

Läs mer: Hemma hos @daniellawitte

Hämtar data, vänta...