Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Förvandla ett bortglömt rum till ditt drömrum

Anta vår inredningsutmaning och förvandla ett bortglömt rum till ditt drömrum, på en dag!

”Jag hade ambitiösa inredningsprojekt när jag flyttade in, men nu när de viktigaste rummen är klara så har jag tappat min motivation.”

I vår globala undersökning uppgav 45 % av de nyinflyttade att de ville inreda direkt efter flytten, men att det i verkligheten kunde dröja flera månader.

Att måla är ett snabbt och enkelt sätt att förvandla ett rum med omedelbart resultat.

Skjuter du ändå upp målningen? Vi frågar motivationspsykologen Cliff Arnall om hans bästa tips för att kickstarta inredningsprojektet:

1) Skriv en att göra-lista

Om inredningen har dragit ut på tiden är det dags att skriva en att göra-lista över de där jobben som du har undvikit.

Du behöver inte göra allt på en gång när du gör om hemma. Ta tid på dig och hitta en färgsättning som passar just dig.
Planera din fargsattning

2) Formulera en åtgärdsplan

Kom ihåg att du inte behöver göra allt på samma gång! Bryt ner sakerna på din lista till små, roliga och snabba projekt som inte känns överväldigande.

3) Välj ut ett projekt i taget och sätt upp ett realistiskt mål

Att sätta upp ett realistiskt mål för att slutföra ett särskilt projekt – som att måla ett krångligt rum på en dag – är ett bra sätt att få upp motivationen.

Om du bestämmer dig för att göra något och gör det bra så stärks din självkänsla.

4) Fokusera på hur skönt det kommer att kännas när det är klart

Nyckeln för att komma igång med ett bortglömt rum är att föreställa sig hur skönt det kommer att kännas när det är färdigmålat.

Det är nu som Nordsjö Visualizer app kommer väl till pass. När du har laddat ner appen så kommer du direkt kunna se hur fantastiskt ditt rum kommer se ut när du målat om det.
Se hur din kulor kommer att se ut

5) Föreställ dig hur ditt hem kommer att se ut

Det är nu som Nordsjö Visualizer app kommer väl till pass. Efter att du har laddat ner appen så ser du direkt hur fantastiskt ditt nymålade rum kommer att se ut. Det är viktigt att tänka sig in i hur det kommer att kännas när projektet är avklarat, redan innan du sätter igång. Tillåt dig att vara stolt över ditt arbete. När du är klar med målningen av ditt nya hem så kommer det äntligen att kännas som om du har flyttat in på riktigt.

Bästa tipset

Om du fortfarande håller på att bestämma hur rummet ska användas är det bäst att använda mångsidiga ockranyanser som OchreGold som är vilsamma och lätta att anpassa.

Hämtar data, vänta...