Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Denim Drift är Colour of the year 2017

Denim Drift är en anpassningsbar kulör som verkligen passar perfekt in i alla livs- och inredningsstilar.

Color of the Year - DENIM DRIFT

COY17 Denim Drift color of the year 2017 2
COY17 Denim Drift color of the year 2017 2

Upptäck Color of the Year 2017, Denim Drift och dess kompletterande färgpalett för att reflektera över tidens tecken och ta en titt på livet med nya ögon. Det är en vacker färgpalett som är trendig, enkel att förstå men ändå så nytänkande, sofistikerad och mångsidig.

COY17 Denim Drift color of the year 2017 3
COY17 Denim Drift color of the year 2017 3

Blått är kulören i vår vardag, den finns på himmeln ovan för oss, på kläderna vi bär och från och med i år - kulören att måla på våra väggar. Vår granskning av internationell arkitektur och mode- och designtrender avslöjade att blå är kulören som är inne just nu. För att göra det relevant för ditt hem, valde vårt team av experter en blå som fungerar lika bra i ett kök som i ett sovrum, säger Heleen van Gent.

Heleen van Gent Creative Director AkzoNobel Global Aesthetics Center

COY17 Denim Drift color of the year 2017 4
COY17 Denim Drift color of the year 2017 4

Så gör dig redo att doppa penseln i Denim Drift, Nordsjö’s Color of the Year 2017. Denim Drift identifierades av ett internationellt team av experter inom arkitektur och design – var och en handplockade från sina respektive expertområden.

COY17 Denim Drift color of the year 2017 5
COY17 Denim Drift color of the year 2017 5

För att visa hur mångsidig Denim Drift är, har teamet från vårt Globala Aesthetic Center valt ut fem trender som var och en använder kulören för att skapa olika effekter.

Varje år bjuder vi in framstående experter inom färg och design som identifierar de trender som kommer påverka konsumenters kulör- och inredningsval det kommande året.

Denim Drift och de blå kulörerna

Måla med Denim Drift

Hämtar data, vänta...