Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
fasad

Ta hand om ditt hem

Ta hand om ditt hem både invändigt och utvändigt så håller det längre. Få ditt nästa projekt att hålla över tid med våra innovativa och hållbara produkter.

Matrum i ljusa kulörer

Färg som håller över tid
 

När du har fördigställt ditt måleriprojekt är det viktigt att känna att färgen och finishen kommer att hålla. Det är därför vi fokuserar på att erbjuda ett sortiment av färg som är formulerade med teknik som säkerställer långvarig prestanda. Det innebär att du inte behöver måla om lika ofta - vilket är goda nyheter för både dig och miljön.

Kök målat i gröna färger

Visste du att...

..måla om köksluckor istället för att köpa helt nya innebär 97 procent mindre klimatpåverkan? Här hittar du bra tips samt instruktioner om hur du kan måla och förnya köksluckorna i ditt kök.

Kompromisslös kvalitet

För oss är tillverkning av kvalitetsprodukter och en positiv inverkan på planeten något som går hand i hand. Det är därför vi gör smarta val när det gäller allt som ingår i våra produkter, från energi och vatten till de råvaror som används i varje burk färg, men utan att kompromissa på kvalitén.

Lagom är bäst

När du väljer att använda färg från Nordsjö kommer du att upptäcka att du kan använda mindre färg och ändå uppnå ett bra resultat. Mindre färg innebär också mindre resursanvändning. Använd alltid vår färgkalkulator när du ska måla så får du en bra rekomendation på hur mycket färg du behöver.

Colour tester

Vår colour tester är ett enkelt sätt att prova en ny kulör på väggen utan att använda stora mängder färg. Du får lagom mängd färg i minirollern som du använder direkt på väggen och du behöver inga andra verktyg.

Kulörer laddas…