Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Nordsjö Hållbarhet Familj

Skapa ett hem som känns bra

Gör ditt hem till en gladare plats att bo på. Välj färger som är vackra, får dig på bättre humör och som ökar din familjs välbefinnande i hemmet.

Hall med röda väggar

Färgernas påverkan på ditt hem
 

Vi älskar känsla som ett nymålat rum ka ge, inte bara för att det fräschar upp, utan också för att det kan förändra hur du känner dig när du rör dig i rummet. Våra färgexperter skapar paletter fulla av vackra färger som lyser upp atmosfären i rummet och gör ditt hem till en fristad. Ett sovrum målat i luftiga, lugna toner hjälper dig att få en god natts sömn, eller upptäck hur du får energi av att spendera tid i ett vardagsrum målat i glada kulörer.

Vi vet att det kan kännas krävande att ge sig i ett nytt inredningsprojekt, oavsett hur tillfredsställande slutresultatet blir. Det är därför Nordsjö erbjuder olika typer av färg för alla olika behov för att göra resan enklare. Välj till exempel vattenbaserade formuleringar som torkar snabbt, som har mindre påverkan på miljön. Färg som gör att resultatet håller längre gör också att du inte behöver måla lika ofta.

Vardagsrum målat i gröna färger

Välja produkt
 

När det gäller inredning är det inte bara inspirerande kulörer och produkter som är lätta att använda,  som kan bidra till välbefinnande. Det är också viktigt att välja produkter som är mindre skadliga för miljön i våra hem och världen runt omkring oss.

Alla våra färgprodukter är veganska och Nordsjö har arbetat hårt för att gå ifrån lösningsmedelsbaserade färger. Alla Nordsjös emulsionsfärger för inomhusbruk är vattenbaserade och innehåller mindre VOC (flyktiga organiska föreningar), vilket innebär mindre utsläpp och lukt. Det betyder renare luft när du målar.

Hämtar data, vänta...