Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Nordsjö miljö och hållbarhet

En positiv inverkan på dig, ditt hem, samhället och planeten

Vi har ett uppdrag att förändra hur vi målar och se till att vi gör allt vi kan för att minska påverkan på planeten med innovativa produkter och lösningar. Hållbarhet är en central del i allt vi gör, vilket kommer att bidra till att göra en positiv skillnad för dig, ditt hem, samhället och världen i stort varje gång du målar.

Tillverkad med 35 % återvunnen färg

Nordsjö Evolve Recycled är tillverkad med 35% återvunnen färg. Den ger en fantastiskt fin och helmatt finish på väggar och tak, och är både en grund- och toppfärg i ett. Kort och gott, riktigt bra färg med ett lägre klimatavtryck.

Ta hand om ditt hem

Genom att välja rätt produkt och den mest hållbara färgen för interiör- och exteriörmålning förlänger du livslängden på ditt målningsprojekt så att du inte behöver måla lika ofta och får det att hålla längre.

Moln på en blå himmel

Gör det hållbart

Utforska de initiativ och produktval som gör skillnad - inte bara för ditt hem, utan också för vår planet.

Från nollavfallsambitioner till bättre återvinningsinitiativ. Se hur vi förverkligar denna vision och utforska de innovationer som hjälper dig att minska ditt miljöavtryck.

Lets colour

Let´s Colour

Färg kan har kraften att förändra liv genom att lyfta samhällen, ändra beteenden och göra utrymmen roligare och mer hemtrevliga. Färger kan omvandla hela samhällen och påverka hur vi upplever världen omkring oss.

Digitala verktyg

Våra tekniska innovationer är utformade för att hjälpa dig att spara tid och pengar, men de minskar också avfallet genom att hjälpa dig så att du inte köper mer färg än du behöver. Prova vår Colour Visualizer-app där du kan prova kulörer digitalt direkt på väggen. 

Kulörer laddas…