Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se
Måla hållbart med One

Måla hållbart – för miljön, dig och ditt hus

Här har vi samlat tipsen, produkterna och inspirationen som krävs för att måla hållbart. Och med ”hållbart” menar vi inte bara miljömärkt, utan det handlar även om dig och ditt hus. Låt oss förklara!

HÅLLBART FÖR MILJÖN

Det här är den absolut vanligaste delen när man pratar om hållbarhet, den miljömässiga hållbarheten. Och det är givetvis en mycket viktig del. För att måla hållbart för miljön behöver du vara noggrann i dina val av miljömärkta produkter.

Vi på Nordsjö lägger stor vikt vid att erbjuda våra kunder miljövänliga lösningar för såväl inomhus- som utomhusprojektet. Med vårt Svanenmärkta system kan du måla hela huset hållbart – från förarbete till finish.
Läs mer om vårt
miljöarbete här.

Måla hållbart med One

Produkterna som tillsammans skapar en Svanenmärkt helhet är Nordsjö Tinova Primer Exterior tillsammans med någon av våra toppfärger Nordsjö Tinova Premium Exterior+, Nordsjö One Super Tech och Nordsjö One Door & Window Tech.
Genom att använda de här produkterna kan du vara säker på att du målar med miljömärkta produkter!

Måla hållbart med One

HÅLLBART FÖR DIG

Att tänka på miljön när man ska måla om är som sagt väldigt viktigt. Men det finns även andra saker som är betydelsefulla för att projektet ska bli hållbart. Inte minst du själv, det är ju trots allt du som ska göra jobbet. För att resultatet ska bli som bra som möjligt är det viktigt att du känner dig motiverad och peppad – hela vägen!

Detta vill vi på Nordsjö hjälpa dig med, och vi har därför tagit fram ett antal spellistor på Spotify, specialanpassade för just måleriprojektet. Det spelar ingen roll om du är funk-fantast, pop-professor eller trance-tokig – här finns spellistor för alla!

Lyssna på Nordsjös målarvänliga spellistor som du hittar här på Spotify.


Nordsjö spotify


HÅLLBART FÖR DITT HUS

Att måla om fasaden på ett helt hus är ett fantastiskt roligt och spännande projekt, men det är också omfattande och tar sin tid. Därför vill du så klart försäkra dig om att färgen du målar med faktiskt håller så länge som möjligt.

Vi på Nordsjö har i över hundra år utvecklat färg för tuffa, nordiska förhållande och man kan säga att vårt hårda testarbete har lönat sig!
Läs mer om vårt testarbete 
här.

Vi har nämligen idag ett unikt sortiment av färg som är resultatet av detta långa forsknings- och utvecklingsarbete. Vi har helt enkelt färger som slår det mesta. Som vår premiumprodukt Nordsjö One Super Tech till exempel, som skyddar din träfasad mot fukt och mögel. År efter år. 
Läs mer om vår Svanenmärkta produkt, Nordsjö One Super Tech 
här.ONE SUPER TECHS FANTASTISKA EGENSKAPER

- Självrengörande
- Extrem hållbarhet i glans och kulör
- Fantastisk täckförmåga
- Hållbarhet upp till 16 år vid rekommenderad systemmålning

-

För att ditt hus ska hålla sig snyggt och hållbart under många år framöver så behöver det vårdas på rätt sätt. För absolut bästa resultat och livslängd rekommenderar vi att använda Nordsjö One Super Tech i system med Nordsjö Tinova Wood Base Oil och Nordsjö Tinova Primer Exterior. Läs mer om vårt miljöarbete här.

Använd dessa produkter så ger du din nymålade fasad bästa möjliga chans att behålla kvalitet och glans under lång tid. Du målar hållbart för ditt hus, helt enkelt! 
Läs mer hur enkelt det är att måla fasaden.
Klicka här. 

Hämtar data, vänta...