Rätt färg på rätt plats Ambiance färg

Inomhusfärg

Hallen, köket, barnrummet, vardagsrummet eller sovrummet – naturligtvis vill vi ha lika snygga väggar i alla rum där hemma. Med tanke på hur mycket det kan kladdas, geggas, målas, slabbas och blötas ner i somliga rum så är det faktiskt inte självklart. Nordsjö har ett sortiment av inomhusfärg för hela ditt hem och alla behov.

Du har väl inte missat Nordsjö Perform+ Easy2Clean, det är en matt färg som går att tvätta av utan att den snygga ytan förstörs. Perfekt för väggen i hallen eller fondväggen bakom köksbordet, där slitaget ofta är stort.

Grön färg i stue

Vardagsrummet

Supermatta väggar är elegant och tidlöst. Och trendigt just nu. I vardagsrummet ger sammetsmatta ytor en behaglig känsla

Grå entre

Hallen

Hallen får ta emot det mesta. Allt ifrån lekplatsgegga och fotbollsgrus till lera från hundpromanden och damm från storstadsgatorna. Men också dina gäster. Självklart vill vi ha en trevlig och välkomnade hall. Men hur går snygga matta väggar att kombinera med hallens praktiska funktion?

Läs mer
Blå färg på sovrummet

Sovrummet

Drömmer du också om ett rofyllt och vackert sovrum? Måla om, och välj en matt färg till väggarna.

Läs mer
Traditionella barnrum är vackra, men om du vill pröva något annorlunda kan du välja ett unikt tema för ditt barnrum.

Barnrummet

Länge leve leklusten. Och fina barnrum med färg och fantasi.

Läs mer

Inspiration

Så gör du

@emsloo måla köksluckor 2

Så målar du köksluckor

Måla kjöksluckor? Vi hjälper dig att välja rätt färg och rätt kulör. Här får du bra tips samt instruktioner om hur du kan måla och förnya köksluckorna i ditt kök.