Välkommen hem

Ja, välkommen hem - det är den känslan man vill uppnå när man väljer kulör till sitt hus. Att du verkligen har hittat rätt.

För att hjälpa dig på vägen har vi tagit fram kollektioner med en bas av dova kulörer som kompletteras med kraftfullare toner. Kulörerna är omsorgsfullt utvalda och fungerar att använda var och en för sig eller tillsammans.

ONE 3
ONE 3

Kollektion havsbris

Den första kollektionen har sin betoning i blått. Här möter de himmelsljuva och svala kulörerna det roströda och djupblå tonerna. Blåa nyanser kopplas ofta samman med stillhet och lugn, och tankarna far gärna iväg till de skummande vågorna som rullar fram på havet. Välj att ha det blåa som fasadfärg eller låt den istället ta plats i husets detaljer.

 

Vit fasad

 

Ett rent nöje i många år

Det krävs lite eftertanke för att välja rätt kulör till sitt hus. Det är en kulör som du ska kunna känna dig nöjd med i många år. Däremot är valet av färg enkelt.

Med One Super Tech får du bra täckförmåga och god kulörbeständighet på din träfasad i många år. Det är en självrengörande akrylattäckfärg, vilket gör att din husfasad alltid känns som ny.

Se hur du målar fönster
Måla fönster

Fönster och dörrar

Kom ihåg att måla fönster och dörrar när du ändå är igång. One Door & Window Tech är en mycket snabbtorkande färg vilket gör att du kan måla klart dina dörrar och fönster på en dag. ONE är färgen du kan leva med riktigt länge.