Drömmen om ett vitt hus

Med Nordsjö One Super Tech kan ditt vita hus se lika vitt ut år efter år.

Det perfekta vita huset

Det perfekta vita huset – finns det ens? Vita hus har en förmåga att snabbt bli smutsiga och mindre inbjudande, men Nordsjös One Super Tech ändrar på spelreglerna! Självrengörande egenskaper, bra täckförmåga och enkel applicering gör den till det självklara valet.

 

ONE 5

 

Självrengörande färg för din fasad

 

One Super Tech gör så att smuts rinner av fasaden när det regnar. Följer du våra rekommendationer, så kan du njuta av ett vitt hus de kommande åren!

Kom ihåg att årligen tvätta av huset, så att du får bort den smuts som regnet inte kommer åt, t.ex. under takutsprång och husnock. Då ser ditt hus perfekt ut även på nära håll.

 

Vit fasad

 

Perfekt täckförmåga

One Super Tech har en fantastisk täckförmåga, som gör det till ett nöje att måla. För att huset ska få optimalt skydd är det viktigt att kanter och ändträ täckmålas ordentligt. Detta för att förhindra att fukt tränger in under färgen och orsakar rötskador.

One Super Tech har en extremt god glans- och kulörbeständighet som håller sig lika fin de kommande 16 åren – oavsett kulörval.

Färgen kan naturligtvis brytas i vilken annan kulör du önskar om inte vitt är din favoritfärg. One Super Tech är även bra ur miljösynpunkt och är Svanenmärkt.

 

ONE 6

 

Dörrar & Fönster

Nordsjö One Door & Window Tech är speciellt utvecklad för dörrar och fönster. Fönster är en väldigt utsatt byggnadsdel med många kanter och hörn, därför har One Door & Window Tech extra god kanttäckning. One Door & Window Tech har också en fantastiskt god glans- och kulörbeständighet. Den torkar på bara 2 timmar, så du kan måla två strykningar på en och samma dag och stänga dörrar och fönster på kvällen.

 

Produkter

One Super Tech
 
One Door & Window Tech
   

Läs också: Så målar du din fasad