Nordsjö Visualiser

Visualisera kulören direkt på väggen
Se

Kulörtrender 2017

Då blått antas dominera inredningstrenden under 2017 gör Denim Drift ett fantastiskt jobb i att representera tiden vi lever i. Detta är något som både vi och designers älskar.

Color of the Year - DENIM DRIFT

COY17 Denim Drift color of the year 2017 2
COY17 Denim Drift color of the year 2017 2

Nordsjös årliga trendprognos handlar om ”Life in a new Light”, ett nytt sätt att vara. Det övergripande temat för det närmaste året uppmuntrar oss till att omfamna enkla saker med en ny stil som gör livet ännu bättre.

Denim Drift och dess kompletterande kulörpalett skapar ett vackert liv på dina väggar. I paletten finns det kulörkombinationer för alla smaker och preferenser, där denim-blå är vår favorit.

Läs mer

Denim Drift - en av våra trender

För att visa hur mångsidig Denim Drift är, har teamet från vårt Globala Aesthetic Center valt ut fem trender som var och en använder kulören för att skapa olika effekter. I denna kulörkollektion ser du Denim Drift tillsammans med olika blå nyanser. Denim Drift kombinerad med några få ljusare nyanser ger en sprödare och luftigare känsla medan de mörkare kulörerna skapar mer dramatik.

Läs mer

NEW ROMANTICISM

New Romanticism
New Romanticism

Om ditt hem är din borg kommer du att gilla de här fina kulörerna som skapar en lugn och inbjudande stämning. Använd årets kulör 2017, Denim Drift, som en brygga mellan jordigt grönt och mjuk lavendel. Lägg sedan till växter och andra naturliga detaljer för en fullständig effect.

Den här uttrycksfulla, naturinspirerade kulörpalett är perfekt för oss som bryr oss lika mycket om världen runtomkring som vårt eget välbefinnande. Kulörerna skapar utrymme för lugn, medvetenhet och reflektion. Behovet av en sådan plats är en av de främsta inredningstrenderna just nu.

Läs mer

SHARED INDIVIDUALISM

Shared Individialism 4
Shared Individialism 4

Hur får man väggarna i ett gemensamt hem att avspegla de olika personligheterna som bor där? Allt handlar om att olika varma, inbjudande kulörer ska fungera tillsammans. Den här kulörpaletten rymmer bl.a. en stark neonkulör, en mjuk rosa och en pigg cerise. Om de målas vid sidan Denim Drift framhävs varje persons karaktär, samtidigt som den övergripande inredningsstilen bibehålls.

Men kulörpaletten lämpar sig inte bara för familjer. Alla som delar bostad med någon förstår nog betydelsen av att skapa behagliga gemensamma utrymmen. Denna kulörpalett har ett friskt och lekfullt humör som är perfekt för att skapa ett delat utrymme som man kan njuta av tillsammans.

Läs mer

THE WORKING HOME

Working Home 4
Working Home 4

Kontrastkulörer är det bästa verktyget om du vill skapa ett välfungerande hem som inspirerar till både arbete och lek. Skapa flödande utrymmen där du både kan sitta framför datorn och vila och allt däremellan. Ett annat alternativ är att skapa specifika ytor med former eller kulörblock som definierar arbetsplatsen.

I en värld av smartphones och surfplattor är behovet av flexibla arbetsplatser otroligt stort, såväl i städer som på landsbygd.

Läs mer

CONSIDERED LUXURY

Considered Luxury 1
Considered Luxury 1

Att lägga mindre vikt vid materialet och istället fokusera på sinnesupplevelserna är en trend som växer sig allt starkare. Den här nedtonade kulörpaletten är ett tydligt uttryck för denna nya inrikting. Här samlas de allra bästa neutral nyanserna som framhäver Denim Drift på bästa sätt.

För ett fulländat resultat rekommenderar vi ett fåtal noggrant utvalda föremål med vacker yta, t.ex. en kashmirpläd eller ett rustikt träbord med lång historia. Vi tycker att man ska betona det som verkligen är viktigt, och man ska betona det på ett bra sätt.

Läs mer

Trend 2017

Denim Drift och kompleterande kulörideer

Hämtar data, vänta...