2017 Color Trend Research

Experter inom färg och design som identifierar de trender som kommer påverka konsumenters kulör- och inredningsval det kommande året.

Color Futures Trend Team

Varje år bjuder vi in framstående experter inom färg och design som identifierar de trender som kommer påverka konsumenters kulör- och inredningsval det kommande året.

COY17 Färgtrend Årets kulör2
COY17 Färgtrend Årets kulör2

De identifierar ett antal nyckeltrender och ett övergripande tema som fångar stämningen just nu. Därefter väljer våra kulörexperter ut de kulörer som gör att man kan förverkliga dessa trender på väggarna i hemmet. Detta sammanställs sedan i trendrapporten Colour Futures.

COTY17 Färgtrend 3
COTY17 Färgtrend 3

Kulörpaletten 2017 handlar om balans. I år ser vi en intressant kontrast mellan djärvare, mer markanta kulörer och ett urval av dämpade, ljusare nyanser. Detta spektrum av lätta vita och neutrala kulörer fungerar som perfekt komplement till de starkare trendkulörerna och gör att de upplevs ännu vackrare.

COY17 Färgtrend 3
COY17 Färgtrend 3

Resultatet blir en lättillgänglig kulörpalett som enkelt kan översättas i arkitektur och inredning. Med appen Nordsjö Visualizer kan du se hur kulörerna passar in i ditt hem innan du målar.

Nordsjö Visualizer appen är gratis och finns på App Store och Google Play.

Download iTunes
[Download Android] (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.akzonobel.cooper.nordi...)

Läs mer om Colour of the Year 2017