New Romanticism  3

Vi känner en samhörighet med naturen. Ett ansvar att ta hand om vår gemensamma värld och att tänka hållbart i alla val. Delta i bytesekonomi och återanvända produkter.

Vi har ett ökat intresse för hälsa och ekologiskt och närproducerad mat och vi försöker mer än någonsin att odla själv. Återanvänd dina möbler genom att måla om dem med någon/några av nedanstående vackra kulörer.

New Romanticism 4

"Om ditt hem är din fristad, så kommer du uppskatta dessa härliga kulörer på dina väggar för att skapa en lugn och inbjudande stämning. Använd vår Color of the Year 2017, Denim Drift, för att förena jordnära grönt och mjuka lavendelkulörer. Addera sedan frodiga växter och andra naturmaterial för sudda ut linjen mellan inom- och utomhus för att uppnå full effekt.

New Romanticism

Denna natur-inspirerade palett är perfekt för de av oss som bryr sig som världen omkring oss lika mycket som sitt eget välbefinnande. Kulörerna skapar ett utrymme där man får tid för reflexion i lugn och ro. Detta behov av ett utrymme för mindfulness var en tydlig inredningstrend i vår Color of the Year-analys."

Louise Tod
Senior Color Designer – Global Aesthetic Center

Läs mer om New Romanticism

Kulörtrender 2017

New Romanticism

New Romanticism

Paletten för 2017 förlitar sig starkt på färger från naturen, som kan förstärkas med organiska former och detaljer som ger en lugnande, vilsam och balanserad stämning.

Working Home 1

The Working Home

När gränsen mellan privat- och yrkeslivet är flytande, så söker vi ett mer balanserat sätt att leva och arbeta. Vi lever allt mer ett 24/7 liv, hemmet har blivit ett kontor och kontoret blir som ett andra hem?

Med hjälp av djärva accentkulörer för färg och möbler går det att skapa avskilda platser.

Shared Individualism

Våra undersökningar visade en önskan att hålla fast vid det individuella, samtidigt som man vill vara en del av något större: dela med sig, samarbeta och kunna hjälpa till och bidra. Paletten nedan är fräsch och lekfull, vilket är idealisk för att reflektera detta, den är perfekt för att skapa ett gemensamt utrymme att njuta av tillsammans.

Considered Luxury 1

Considered Luxury

I en värld där vi har allt vi kan önska oss blir nu minnen mycket viktigare än ägodelar.