COY17 Denim Drift color of the year 2017 2

Color of the Year - DENIM DRIFT

Nordsjös årliga trendprognos handlar om ”Life in a new Light”, ett nytt sätt att vara. Det övergripande temat för det närmaste året uppmuntrar oss till att omfamna enkla saker med en ny stil som gör livet ännu bättre.

Denim Drift och dess kompletterande kulörpalett skapar ett vackert liv på dina väggar. I paletten finns det kulörkombinationer för alla smaker och preferenser, där denim-blå är vår favorit.

Läs mer

Denim Drift - en av våra trender

För att visa hur mångsidig Denim Drift är, har teamet från vårt Globala Aesthetic Center valt ut fem trender som var och en använder kulören för att skapa olika effekter. I denna kulörkollektion ser du Denim Drift tillsammans med olika blå nyanser. Denim Drift kombinerad med några få ljusare nyanser ger en sprödare och luftigare känsla medan de mörkare kulörerna skapar mer dramatik.

New Romanticism

NEW ROMANTICISM

Om ditt hem är din borg kommer du att gilla de här fina kulörerna som skapar en lugn och inbjudande stämning. Använd årets kulör 2017, Denim Drift, som en brygga mellan jordigt grönt och mjuk lavendel. Lägg sedan till växter och andra naturliga detaljer för en fullständig effect.

Den här uttrycksfulla, naturinspirerade kulörpalett är perfekt för oss som bryr oss lika mycket om världen runtomkring som vårt eget välbefinnande. Kulörerna skapar utrymme för lugn, medvetenhet och reflektion. Behovet av en sådan plats är en av de främsta inredningstrenderna just nu.

Shared Individialism 4

SHARED INDIVIDUALISM

Hur får man väggarna i ett gemensamt hem att avspegla de olika personligheterna som bor där? Allt handlar om att olika varma, inbjudande kulörer ska fungera tillsammans. Den här kulörpaletten rymmer bl.a. en stark neonkulör, en mjuk rosa och en pigg cerise. Om de målas vid sidan Denim Drift framhävs varje persons karaktär, samtidigt som den övergripande inredningsstilen bibehålls.

Men kulörpaletten lämpar sig inte bara för familjer. Alla som delar bostad med någon förstår nog betydelsen av att skapa behagliga gemensamma utrymmen. Denna kulörpalett har ett friskt och lekfullt humör som är perfekt för att skapa ett delat utrymme som man kan njuta av tillsammans.

Working Home 4

THE WORKING HOME

Kontrastkulörer är det bästa verktyget om du vill skapa ett välfungerande hem som inspirerar till både arbete och lek. Skapa flödande utrymmen där du både kan sitta framför datorn och vila och allt däremellan. Ett annat alternativ är att skapa specifika ytor med former eller kulörblock som definierar arbetsplatsen.

I en värld av smartphones och surfplattor är behovet av flexibla arbetsplatser otroligt stort, såväl i städer som på landsbygd.

Considered Luxury 1

CONSIDERED LUXURY

Att lägga mindre vikt vid materialet och istället fokusera på sinnesupplevelserna är en trend som växer sig allt starkare. Den här nedtonade kulörpaletten är ett tydligt uttryck för denna nya inrikting. Här samlas de allra bästa neutral nyanserna som framhäver Denim Drift på bästa sätt.

För ett fulländat resultat rekommenderar vi ett fåtal noggrant utvalda föremål med vacker yta, t.ex. en kashmirpläd eller ett rustikt träbord med lång historia. Vi tycker att man ska betona det som verkligen är viktigt, och man ska betona det på ett bra sätt.

Trend 2017

New Romanticism

New Romanticism

Paletten för 2017 förlitar sig starkt på färger från naturen, som kan förstärkas med organiska former och detaljer som ger en lugnande, vilsam och balanserad stämning.

Working Home 1

The Working Home

När gränsen mellan privat- och yrkeslivet är flytande, så söker vi ett mer balanserat sätt att leva och arbeta. Vi lever allt mer ett 24/7 liv, hemmet har blivit ett kontor och kontoret blir som ett andra hem?

Med hjälp av djärva accentkulörer för färg och möbler går det att skapa avskilda platser.

Shared Individualism

Våra undersökningar visade en önskan att hålla fast vid det individuella, samtidigt som man vill vara en del av något större: dela med sig, samarbeta och kunna hjälpa till och bidra. Paletten nedan är fräsch och lekfull, vilket är idealisk för att reflektera detta, den är perfekt för att skapa ett gemensamt utrymme att njuta av tillsammans.

Considered Luxury 1

Considered Luxury

I en värld där vi har allt vi kan önska oss blir nu minnen mycket viktigare än ägodelar.

Denim Drift och kompleterande kulörideer