ONE Supertech 6

Utomhusfärg för tuffa väderförhållande

Idag har vi färger som slår det mesta. Nordsjö One Super Tech till exempel, har extremt bra täckförmåga och kulörbeständighet, och är enkel att arbeta med. Men framför allt är den självrengörande och skyddar din träfasad år efter år.

Det är därför Nordsjö One Super Tech är ett självklart val för professionella målare.

Byt till en bättre färg du också.

@bonaturlig_ONE_3

Vitaste vitt och extremt bra täckförmåga

Vi på Nordsjö älskar verkligen färg. I mer än 110 år har vi gjort allt vi kan för att du, och generationerna efter dig, ska kunna leva i vackra hus. Även proffsen väljer ONE Super Tech.

Om du väljer en kulör som du gillar, så lovar vi att vår färg har en fantastisk kulöråtergivning och skyddar mot både väder och vind i många år framöver.

Supermatt sort hus

Dags att måla fasaden?

Det krävs lite eftertanke för att välja rätt kulör till sitt hus. Det är en kulör som du ska kunna känna dig nöjd med i många år. Däremot är valet av färg enkelt.

Med One Super Tech får du bra täckförmåga och god kulörbeständighet på din träfasad år efter år. Det är en självrengörande akrylattäckfärg, vilket gör att din husfasad alltid känns som ny.

Lär dig hur du gör steg för steg
ONE 6

Ett rent nöje många år

Kom ihåg att måla fönster och dörrar när du ändå är igång. One Door & Window Tech är en mycket snabbtorkande färg vilket gör att du kan måla klart dina dörrar och fönster på en dag. Läs hur du gör

One är färgen du kan leva med riktigt länge.

Klassiska kulörer til fasaden

Inspiration

Terassen og trädgården